Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-28 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0072
  • Stadion: DRT FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3096
huragan kali KS ŻYRARDOWIANKA
Normal Tactiek 666
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 47
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 48.6
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Özdeveci geeft de bal voor. Niosi kopt de bal weg. Cichy is nu in balbezit. Dinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Dinkov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Dinkov passt de bal zonder na te denken. Niosi rent richting de bal. Niosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:1

10e minuut.
Spyrka trapt de bal weg. Varlet kopt de bal weg. Kempczyński is nu in balbezit. Niosi verovert de bal door een tackle van achteren. Niosi draait met de bal, schiet en ... Mirski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov haalt uit met een fantastische trap. Mirski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:2

14e minuut.
Łydziński rent richting de bal. Dinkov onderschept slim de pass. Dinkov met een sublieme pass. Niosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niosi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:3

22e minuut.
Daar is Szaniawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuti verovert de bal door een tackle van achteren. Özdeveci probeert naar een medespeler te passen. Niosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niosi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Dinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Dinkov passt de bal met de wreef. Niosi rent richting de bal. Niosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:4

26e minuut.
Daar is Philippon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Philippon geeft een lange en hoge pass. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:5

27e minuut.
Cichy onderschept slim de pass. Philippon is nu in balbezit. Philippon passt de bal in één keer door. Niosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niosi draait met de bal, schiet en ... Mirski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirski trapt de bal weg. Biondo kopt de bal weg. Niosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niosi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:6

34e minuut.
Biondo rent richting de bal. Niosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempczyński rent richting de bal. Kempczyński geeft de bal voor. Özdeveci geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Włodyga rent richting de bal. Niosi onderschept slim de pass. Niosi geeft een hoge lob. Dinkov rent richting de bal. Dinkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pączko verovert de bal door een tackle van achteren. Pączko geeft de bal voor. Inworp. Biondo met de inworp. Niosi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bielicki rent richting de bal. Varlet rent richting de bal. Bielicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bielicki krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cabanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzior begaat een overtreding. Cabanzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Bordeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niosi controleert de bal met de borst. Niosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:7

45e minuut.
Philippon probeert naar een medespeler te passen. Dinkov is nu in balbezit. Cichy begaat een overtreding. Dinkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bordeanu komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Mirski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Niosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huragan kali 83%, KS ŻYRARDOWIANKA 17%.
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:8

46e minuut.
Kuti passt de bal zonder na te denken. Cabanzo rent richting de bal. Cabanzo met een sublieme pass. Niosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niosi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Mirski trapt de bal weg. Bordeanu kopt de bal weg. Daar is Kempczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:9

49e minuut.
Biondo geeft de bal voor. Dinkov heeft problemen om de bal te vangen. Spyrka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dinkov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Philippon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mirski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:10

51e minuut.
Niosi kopt de bal weg. Daar is Spyrka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niosi schiet op doel. Mirski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:11

53e minuut.
Goglia rent richting de bal. Goglia geeft een lange en hoge pass. Philippon kopt de bal weg. Klungelig pakt Dinkov de bal. Dinkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Varlet speelt de bal door. Klungelig pakt Niosi de bal. Niosi passt de bal met de wreef. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Cichy heeft problemen om de bal te vangen. Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov passt de bal in één keer door. Niosi is nu in balbezit. Niosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Goglia onderschept slim de pass. Goglia passt de bal zonder na te denken. Niosi probeert naar een medespeler te passen. Dinkov rent richting de bal. Dinkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Biondo verovert de bal door een tackle van achteren. Biondo geeft een hoge lob. Dinkov kopt de bal weg. Niosi probeert de bal aan de voet te houden. Niosi haalt uit met een fantastische trap. Mirski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Mirski niet meer kan verder spelen. Jończy komt het veld opgelopen. Biondo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Philippon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Philippon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dinkov rent richting de bal. Dinkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:12

65e minuut.
Kempczyński geeft een hoge lob. Özdeveci kopt de bal weg. Daar is Philippon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niosi is nu in balbezit. Niosi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Jończy met een harde bal richting middenveld. Varlet kopt de bal weg. Dinkov rent richting de bal. Dinkov draait met de bal, schiet en ... Jończy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Huzior geeft een hoge lob. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov speelt de bal door. Niosi rent richting de bal. Niosi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jończy probeert naar een medespeler te passen. Varlet kopt de bal weg. Niosi is nu in balbezit. Niosi haalt uit met een fantastische trap. Jończy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:13

78e minuut.
Spyrka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bordeanu is nu in balbezit. Bordeanu met een sublieme pass. Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Cichy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabanzo rent richting de bal. Cabanzo geeft een hoge lob. Cichy probeert de bal aan de voet te houden. Niosi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Dinkov rent richting de bal. Dinkov probeert naar een medespeler te passen. Pączko bereikt de bal nog maar net als eerste. Philippon onderschept slim de pass. Philippon schiet op doel. Jończy bokst de bal weg.

88e minuut.
Dinkov rent richting de bal. Dinkov geeft de bal voor. Niosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niosi draait met de bal, schiet en ... Jończy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:14

90e minuut.
Dinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Pączko rent richting de bal. Pączko passt de bal zonder na te denken. Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Niosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinkov rent richting de bal. Dinkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huragan kali 86%, KS ŻYRARDOWIANKA 14%.
huragan kali - KS ŻYRARDOWIANKA 0:14