Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Galaxy Wielkie Czasomierze
523 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 17.6
good Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


11e minuut.
Bonizzi is nu in balbezit. Bonizzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaczor de bal. Fakhri is nu in balbezit. Fakhri haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Cejrowski passt de bal zonder na te denken. Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cackowski rent richting de bal. Fakhri verovert de bal door een tackle van achteren. Fakhri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ibănescu kopt de bal weg. Fakhri is nu in balbezit. Albański is nu in balbezit. Fakhri onderschept slim de pass. Fakhri draait met de bal, schiet en ... Mularski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Hoàng Quý speelt de bal door. Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bonizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonizzi passt de bal zonder na te denken. Cackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri onderschept slim de pass. Fakhri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galaxy - Wielkie Czasomierze 1:0

30e minuut.
Vyšehradský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grošák de bal. Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Fakhri rent richting de bal. Fakhri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mularski trapt de bal weg van het doel. Cejrowski rent richting de bal. Cejrowski passt de bal in één keer door. Fakhri is nu in balbezit. Fakhri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mularski trapt de bal weg van het doel. Bonizzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Albański de bal. Fakhri rent richting de bal. Fakhri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hoàng Quý geeft de bal voor. Bourreau speelt de bal door. Fakhri heeft problemen om de bal te vangen. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyšehradský onderschept slim de pass. Vyšehradský probeert naar een medespeler te passen. Bonizzi rent richting de bal. Bonizzi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bourreau rent richting de bal. Bourreau passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fakhri de bal. Fakhri draait met de bal, schiet en ... Mularski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galaxy - Wielkie Czasomierze 2:0

43e minuut.
Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau passt de bal zonder na te denken. Fakhri rent richting de bal. Fakhri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galaxy 27%, Wielkie Czasomierze 73%.
FC Galaxy - Wielkie Czasomierze 2:0

47e minuut.
Daar is Bonizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radzimski rent richting de bal. Bonizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Bonizzi passt de bal in één keer door. Fakhri is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Vyšehradský is nu in balbezit. Radzimski geeft een hoge lob. Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu haalt uit met een fantastische trap. Mularski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galaxy - Wielkie Czasomierze 3:0

52e minuut.
Ibănescu speelt de bal door. Cejrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cejrowski passt de bal zonder na te denken. Fakhri kan de bal niet met de borst controleren. Fakhri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Ibănescu geeft de bal voor. Albański kopt de bal weg. Bourreau geeft een hoge lob. Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galaxy - Wielkie Czasomierze 4:0

66e minuut.
Markowski is nu in balbezit. Vyšehradský onderschept slim de pass. Vyšehradský passt de bal in één keer door. Fakhri is nu in balbezit. Fakhri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Cejrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fakhri is nu in balbezit. Albański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri verovert de bal door een tackle van achteren. Fakhri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bonizzi geeft een hoge lob. Bourreau probeert de bal aan de voet te houden. Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Albański de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fakhri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galaxy - Wielkie Czasomierze 5:0

80e minuut.
Bourreau passt de bal in één keer door. Fakhri is nu in balbezit. Ibănescu is nu in balbezit. Fakhri is nu in balbezit. Fakhri haalt uit met een fantastische trap. Mularski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galaxy - Wielkie Czasomierze 6:0

89e minuut.
Cejrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cejrowski passt de bal in één keer door. Vyšehradský met een sublieme pass. Bonizzi heeft problemen om de bal te vangen. Bonizzi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galaxy 22%, Wielkie Czasomierze 78%.
FC Galaxy - Wielkie Czasomierze 6:0