Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0088
  • Stadion: TheTeam Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1503
Śląsk Pogoń Szczecin 2
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Szamotulski onderschept slim de pass. Szamotulski geeft een hoge lob. Foksinski heeft problemen om de bal te vangen. Seta bereikt de bal nog maar net als eerste. Seta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk - Pogoń Szczecin 2 0:1

8e minuut.
Połubiński geeft een hoge lob. Jędrysik probeert de bal aan de voet te houden. Kruski geeft een hoge lob. Kraśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśnicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Suchan met een sublieme pass. Klungelig pakt Łatuszyński de bal. Łatuszyński probeert naar een medespeler te passen. Kraśnicki heeft problemen om de bal te vangen. Kraśnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Śląsk - Pogoń Szczecin 2 1:1

13e minuut.
Kogut passt de bal zonder na te denken. Ciapulewicz is nu in balbezit. Klungelig pakt Seta de bal. Ciapulewicz rent richting de bal. Ciapulewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ciapulewicz is nu in balbezit. Łatuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łatuszyński passt de bal met de wreef. Kraśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk - Pogoń Szczecin 2 2:1

30e minuut.
Konopelski is nu in balbezit. Konopelski probeert naar een medespeler te passen. Jędrysik is nu in balbezit. Kraśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Batóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Batóg geeft een lange en hoge pass. Daar is Jędrysik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśnicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Gerszberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerszberg passt de bal met de wreef. Seta bereikt de bal nog maar net als eerste. Seta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Foksinski de bal onder controle te krijgen. Andrysz bokst de bal weg. Gmitrzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Śląsk - Pogoń Szczecin 2 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śląsk 49%, Pogoń Szczecin 2 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Śląsk - Pogoń Szczecin 2 2:2

56e minuut.
Konopelski is nu in balbezit. Patyczek begaat een overtreding. Konopelski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konopelski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gmitrzak controleert de bal met de borst. Seta verovert de bal door een tackle van achteren. Seta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Połubiński geeft een lange en hoge pass. Szamotulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kruski kopt de bal weg. Kraśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśnicki haalt uit met een fantastische trap. Nawałka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Suchan is nu in balbezit. Patyczek is nu in balbezit. Suchan verovert de bal door een tackle van achteren. Kraśnicki is nu in balbezit. Kraśnicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śląsk 45%, Pogoń Szczecin 2 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Śląsk - Pogoń Szczecin 2 2:2