Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Komandosi F.C. Mixon
Normal Tactiek 442 nowa
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 37.6
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Cervatiuc met een sublieme pass. Voliotis rent richting de bal. Voliotis passt de bal met de wreef. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Buriani kopt de bal weg. Cervatiuc rent richting de bal. Cervatiuc passt de bal in één keer door. Voliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voliotis geeft een hoge lob. Sałata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Davis rent richting de bal. Davis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - F.C. Mixon 0:1

23e minuut.
Szczypkowski onderschept slim de pass. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełzowski is nu in balbezit. Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Davis is nu in balbezit. Davis passt de bal zonder na te denken. Cordun is nu in balbezit. Cordun haalt uit met een fantastische trap. Sałata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - F.C. Mixon 0:2

27e minuut.
Lampart met een snelle inworp. Bełzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cordun zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cordun moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cordun schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Wysokiński rent richting de bal. Cervatiuc verovert de bal door een tackle van achteren. Cervatiuc passt de bal in één keer door. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żurański met een snelle inworp. Bełzowski controleert de bal met de borst. Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Cervatiuc passt de bal met de wreef. Voliotis is nu in balbezit. Voliotis met een sublieme pass. Davis rent richting de bal. Davis draait met de bal, schiet en ... Sałata bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - F.C. Mixon 0:3

41e minuut.
Buriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriani geeft een lange en hoge pass. Daar is Szczypkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voliotis rent richting de bal. Voliotis geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Bełzowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bełzowski speelt de bal door. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis draait met de bal, schiet en ... Sałata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - F.C. Mixon 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi 72%, F.C. Mixon 28%.
Komandosi - F.C. Mixon 0:4

52e minuut.
Voliotis rent richting de bal. Voliotis speelt de bal door. Bełzowski is nu in balbezit. Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - F.C. Mixon 0:5

62e minuut.
Piwnicki rent richting de bal. Pinzón verovert de bal door een tackle van achteren. Pinzón probeert naar een medespeler te passen. Davis heeft problemen om de bal te vangen. Davis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Voliotis speelt de bal door. Davis is nu in balbezit. Szczypkowski rent richting de bal. Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - F.C. Mixon 0:6

68e minuut.
Doeltrap. Jónás komt het veld opgelopen. Raminho komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Vajfert komt het veld opgelopen. Lubomirski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kapka heeft problemen om de bal te vangen. Kapka geeft een lange en hoge pass. Wysokiński probeert de bal met de borst te controleren. Raminho is nu in balbezit. Raminho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kandziora geeft een lange en hoge pass. Zahiu is nu in balbezit. Lampart begaat een overtreding. Lampart krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Jónás is nu in balbezit. Kwast tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jónás is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jónás zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raminho rent richting de bal. Raminho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sałata met een harde bal richting middenveld. Lubomirski kopt de bal weg. Daar is Raminho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raminho haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kapka de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Szarpak de bal. Szarpak geeft de bal voor. Raminho kan de bal niet met de borst controleren. Raminho draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - F.C. Mixon 0:7

83e minuut.
Kwast met een sublieme pass. Klungelig pakt Piwnicki de bal. Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raminho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - F.C. Mixon 0:8

90e minuut.
Vajfert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malzoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi 77%, F.C. Mixon 23%.
Komandosi - F.C. Mixon 0:8