Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mokry w Natalce FSO Dubeltówki
Kocham Natalke Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 18.4
adequate Schieten average
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Brudock passt de bal in één keer door. Szarik probeert naar een medespeler te passen. Thomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Filczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FSO Dubeltówki 1:0

7e minuut.
Baj rent richting de bal. Szarik rent richting de bal. Szarik probeert naar een medespeler te passen. Thomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grochowalski rent richting de bal. Grochowalski geeft een lange en hoge pass. Szarik geeft een hoge lob. Brudock kopt de bal weg. Thomen rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Szarik geeft een lange en hoge pass. Krusiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krusiński met een sublieme pass. Thomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński geeft een lange en hoge pass. Brudock rent richting de bal. Brudock haalt uit met een fantastische trap. Thomen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jendrysiak met een snelle inworp. Matejko is nu in balbezit. Jusufranić begaat een overtreding. Jusufranić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 34%, FSO Dubeltówki 66%.
Mokry w Natalce - FSO Dubeltówki 1:0

46e minuut.
Sarri komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Qvarnström speelt de bal door. Krusiński is nu in balbezit. Krusiński speelt de bal door. Thomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Wieczyński is nu in balbezit. Kentsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kentsson geeft de bal voor. Thomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Szarik is nu in balbezit. Szarik passt de bal zonder na te denken. Thomen is nu in balbezit. Thomen haalt uit met een fantastische trap. Filczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Qvarnström geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brudock maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłaczkowski geeft een lange en hoge pass. Hajas heeft problemen om de bal te vangen. Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan haalt uit met een fantastische trap. Sarri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Brudock is nu in balbezit. Brudock geeft een hoge lob. Krusiński rent richting de bal. Krusiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FSO Dubeltówki 2:0

63e minuut.
Brudock verovert de bal door een tackle van achteren. Brudock geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grochowalski de bal. Thomen rent richting de bal. Thomen draait met de bal, schiet en ... Jakosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Brudock verovert de bal door een tackle van achteren. Szarik rent richting de bal. Brudock bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudock geeft een hoge lob. Krusiński is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Qvarnström neemt de hoekschop. Daar is Brudock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomen is nu in balbezit. Thomen schiet op doel. Jakosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FSO Dubeltówki 3:0

82e minuut.
Daar is Kłaczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jendrysiak rent richting de bal. Kłaczkowski begaat een overtreding. Jendrysiak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 28%, FSO Dubeltówki 72%.
Mokry w Natalce - FSO Dubeltówki 3:0