Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 20:00
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0099
  • Stadion: Alhambra
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21121
BT Gotham Temeria FC
sss Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 21.5
excellent Schieten poor
good Passen average
solid Verdedigen poor


1e minuut.
van Wermeskerken passt de bal met de wreef. Kleshchenko rent richting de bal. Kleshchenko geeft een lange en hoge pass. Gallo probeert de bal met de borst te controleren. Gallo probeert naar een medespeler te passen. Siara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 1:0

5e minuut.
Kleshchenko geeft een lange en hoge pass. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri schiet op doel. Melisz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Siara met een harde bal richting middenveld. Stabrowski kopt de bal weg. Olejnicki heeft problemen om de bal te vangen. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kowalec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gallo de bal onder controle te krijgen. Olejnicki is nu in balbezit. Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
van Wermeskerken geeft een hoge lob. Melisz kopt de bal weg. Kowalec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Renieri rent richting de bal. Renieri haalt uit met een fantastische trap. Siara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
van Wermeskerken heeft problemen om de bal te vangen. van Wermeskerken geeft een hoge lob. Lang is nu in balbezit. Lang schiet op doel. Siara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 2:0

14e minuut.
Szary rent richting de bal. van Wermeskerken bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wermeskerken geeft de bal voor. Renieri rent richting de bal. Renieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
van Wermeskerken verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo is nu in balbezit. Gallo geeft een hoge lob. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Melisz heeft problemen om de bal te vangen. Kowalec is nu in balbezit. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang draait met de bal, schiet en ... Siara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 3:0

18e minuut.
Lang is nu in balbezit. Kleshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleshchenko passt de bal in één keer door. Renieri rent richting de bal. Renieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wasilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo passt de bal met de wreef. Renieri rent richting de bal. Renieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
van Wermeskerken rent richting de bal. van Wermeskerken met een sublieme pass. Kowalec rent richting de bal. Renieri onderschept slim de pass. Renieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Melisz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kleshchenko met de inworp. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ... Siara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 4:0

32e minuut.
van Wermeskerken geeft de bal voor. Gallo is nu in balbezit. Gallo passt de bal zonder na te denken. Daar is Renieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Siara met een harde bal richting middenveld. van Wermeskerken kopt de bal weg. Renieri is nu in balbezit. Renieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang probeert naar een medespeler te passen. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri draait met de bal, schiet en ... Kowalec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 5:0

36e minuut.
Gallo passt de bal zonder na te denken. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kleshchenko zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Siara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 6:0

39e minuut.
Klungelig pakt Próchniak de bal. van Wermeskerken bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wermeskerken passt de bal in één keer door. Lang is nu in balbezit. Lang schiet op doel. Siara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 7:0

42e minuut.
Gallo probeert naar een medespeler te passen. Kleshchenko is nu in balbezit. Kleshchenko passt de bal in één keer door. Gallo geeft een hoge lob. Lang springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 8:0

44e minuut.
van Wermeskerken geeft een hoge lob. Lang kopt de bal weg. Renieri is nu in balbezit. Renieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 18%, Temeria FC 82%.
BT Gotham - Temeria FC 9:0

47e minuut.
van Wermeskerken verovert de bal door een tackle van achteren. van Wermeskerken passt de bal in één keer door. Renieri is nu in balbezit. Renieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 10:0

48e minuut.
Daar is Próchniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleshchenko geeft een lange en hoge pass. Renieri is nu in balbezit. Renieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 11:0

50e minuut.
van Wermeskerken is nu in balbezit. van Wermeskerken geeft een hoge lob. Renieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kowalec is nu in balbezit. Renieri verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Renieri rent richting de bal. Renieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 12:0

52e minuut.
Gallo onderschept slim de pass. Gallo geeft een lange en hoge pass. Lang is nu in balbezit. Lang draait met de bal, schiet en ... Siara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
van Wermeskerken probeert naar een medespeler te passen. Kleshchenko is nu in balbezit. Kleshchenko geeft een lange en hoge pass. Renieri rent richting de bal. Renieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
van Wermeskerken geeft de bal voor. Melisz kopt de bal weg. Kleshchenko probeert naar een medespeler te passen. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo met een sublieme pass. Kowalec onderschept slim de pass. Lang rent richting de bal. Lang draait met de bal, schiet en ... Siara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Wasilewski met een sublieme pass. Kleshchenko rent richting de bal. Kleshchenko passt de bal in één keer door. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ... Siara bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Jabłonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłonowski geeft de bal voor. Renieri is nu in balbezit. Renieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 13:0

72e minuut.
Melisz trapt de bal weg. Próchniak kopt de bal weg. Khursa probeert naar een medespeler te passen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo met een sublieme pass. Kleshchenko probeert naar een medespeler te passen. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 14:0

80e minuut.
Wasilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo onderschept slim de pass. Gallo passt de bal in één keer door. Renieri rent richting de bal. Renieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 15:0

82e minuut.
Kleshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleshchenko probeert naar een medespeler te passen. Renieri rent richting de bal. Renieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 16:0

84e minuut.
Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang passt de bal in één keer door. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri draait met de bal, schiet en ... Siara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 17:0

86e minuut.
Gallo onderschept slim de pass. Gallo geeft een hoge lob. Melisz kopt de bal weg. Kleshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleshchenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo geeft een hoge lob. Lang rent richting de bal. Lang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Temeria FC 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 20%, Temeria FC 80%.
BT Gotham - Temeria FC 18:0