Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Transit Galaxy FC FC ZIBI
Off Diamond Tactiek new
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 36.4
weak Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Degreve geeft de bal voor. Inđić is nu in balbezit. Inđić passt de bal in één keer door. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski haalt uit met een fantastische trap. Wieczerek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Transit Galaxy FC - FC ZIBI 0:1

8e minuut.
Latinovics speelt de bal door. Jayanthi speelt de bal door. Klungelig pakt Degreve de bal. Degreve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Transit Galaxy FC - FC ZIBI 0:2

14e minuut.
Inđić is nu in balbezit. Inđić geeft de bal voor. Olszanecki heeft problemen om de bal te vangen. Konradowski rent richting de bal. Konradowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filut is nu in balbezit. Konradowski onderschept slim de pass. Inđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Inđić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Degreve passt de bal met de wreef. Wieczerek probeert naar een medespeler te passen. Latinovics kopt de bal weg. Konradowski is nu in balbezit. Konradowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Holub is nu in balbezit. Latinovics onderschept slim de pass. Latinovics met een sublieme pass. Degreve heeft problemen om de bal te vangen. Degreve schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinovics verovert de bal door een tackle van achteren. Latinovics passt de bal zonder na te denken. Degreve is nu in balbezit. Degreve draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kahlil rent richting de bal. Lorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Szut schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szut krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Latinovics rent richting de bal. Konradowski rent richting de bal. Konradowski passt de bal zonder na te denken. Inđić rent richting de bal. Inđić passt de bal zonder na te denken. Wieczerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Degreve is nu in balbezit. Degreve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Transit Galaxy FC - FC ZIBI 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transit Galaxy FC 59%, FC ZIBI 41%.
Transit Galaxy FC - FC ZIBI 0:3

64e minuut.
Kahlil geeft een hoge lob. Konradowski kopt de bal weg. Latinovics is nu in balbezit. Latinovics draait met de bal, schiet en ... Wieczerek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Wieczerek trapt de bal weg. Budzyński kan de bal niet met de borst controleren. Szut rent richting de bal. Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve draait met de bal, schiet en ... Wieczerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Transit Galaxy FC - FC ZIBI 0:4

80e minuut.
Degreve rent richting de bal. Degreve passt de bal in één keer door. Latinovics kan de bal niet met de borst controleren. Latinovics draait met de bal, schiet en ... Wieczerek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Transit Galaxy FC - FC ZIBI 0:5

83e minuut.
Latinovics heeft problemen om de bal te vangen. Latinovics passt de bal in één keer door. Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve draait met de bal, schiet en ... Wieczerek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Transit Galaxy FC - FC ZIBI 0:6

90e minuut.
Inđić is nu in balbezit. Inđić geeft een lange en hoge pass. Degreve rent richting de bal. Degreve draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transit Galaxy FC 69%, FC ZIBI 31%.
Transit Galaxy FC - FC ZIBI 0:6