Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nachalne Orliki Seals FC
Normal Tactiek chmura
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 53.7
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen excellent
poor Verdedigen good


6e minuut.
Ronchetti geeft een lange en hoge pass. Kieras speelt de bal door. Barbetti kopt de bal weg. Klungelig pakt Mooren de bal. Mooren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Posečkal kopt de bal weg. Škrada rent richting de bal. Škrada speelt de bal door. Posečkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Posečkal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gierbulewicz geeft een lange en hoge pass. Kozicki rent richting de bal. Mooren verovert de bal door een tackle van achteren. Mooren schiet op doel. Kieras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Barbetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bornemissza speelt de bal door. Gierbulewicz speelt de bal door. Posečkal rent richting de bal. Posečkal schiet op doel. Kieras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mooren heeft problemen om de bal te vangen. Mooren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gierbulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gierbulewicz met een sublieme pass. Posečkal is nu in balbezit. Posečkal schiet op doel. Kieras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nachalne Orliki - Seals FC 0:1

15e minuut.
Gierbulewicz probeert naar een medespeler te passen. Mooren heeft problemen om de bal te vangen. Ciepierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren verovert de bal door een tackle van achteren. Mooren haalt uit met een fantastische trap. Kieras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Posečkal draait met de bal, schiet en ... Skibicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Škrada neemt de hoekschop. Daar is Posečkal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Posečkal rent richting de bal. Posečkal schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Škrada rent richting de bal. Škrada geeft een hoge lob. Skibicki heeft problemen om de bal te vangen. Posečkal is nu in balbezit. Posečkal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Barbetti verovert de bal door een tackle van achteren. Barbetti probeert naar een medespeler te passen. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren draait met de bal, schiet en ... Kieras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mooren is nu in balbezit. Mooren speelt de bal door. Škrada speelt de bal door. Daar is Posečkal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posečkal draait met de bal, schiet en ... Kieras bokst de bal weg. Mooren rent richting de bal. Mooren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Barbetti kopt de bal weg. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mooren de bal. Mooren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Daar is Škrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrada speelt de bal door. Posečkal rent richting de bal. Posečkal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nachalne Orliki - Seals FC 0:2

29e minuut.
Inworp. Barbetti met een snelle inworp. Odolan is nu in balbezit. Mooren onderschept slim de pass. Mooren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Odolan met een sublieme pass. Żółkiewski rent richting de bal. Gierbulewicz onderschept slim de pass. Mooren rent richting de bal. Mooren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Augustyn de bal. Posečkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Posečkal passt de bal in één keer door. Mooren is nu in balbezit. Mooren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kieras trapt de bal weg. Škrada kopt de bal weg. Posečkal is nu in balbezit. Posečkal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Odolan is nu in balbezit. Barbetti verovert de bal door een tackle van achteren. Barbetti met een sublieme pass. Posečkal is nu in balbezit. Posečkal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Škrada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Posečkal kopt de bal weg. Mooren is nu in balbezit. Mooren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gierbulewicz speelt de bal door. Mooren is nu in balbezit. Gierbulewicz speelt de bal door. Posečkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Posečkal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mooren is nu in balbezit. Mooren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nachalne Orliki - Seals FC 0:3

43e minuut.
Barbetti probeert naar een medespeler te passen. Posečkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Posečkal passt de bal zonder na te denken. Mooren is nu in balbezit. Mooren schiet op doel. Kieras bokst de bal weg.

45e minuut.
Škrada met een sublieme pass. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Mooren is nu in balbezit. Mooren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nachalne Orliki - Seals FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nachalne Orliki 90%, Seals FC 10%.
Nachalne Orliki - Seals FC 0:4

49e minuut.
Skibicki geeft een hoge lob. Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza geeft een hoge lob. Posečkal is nu in balbezit. Posečkal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Augustyn is nu in balbezit. Škrada verovert de bal door een tackle van achteren. Škrada geeft een lange en hoge pass. Posečkal rent richting de bal. Posečkal draait met de bal, schiet en ... Kieras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Posečkal is nu in balbezit. Posečkal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kieras trapt de bal weg. Barbetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbetti passt de bal met de wreef. Mooren heeft problemen om de bal te vangen. Mooren haalt uit met een fantastische trap. Kieras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Posečkal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nachalne Orliki - Seals FC 0:5

58e minuut.
Gierbulewicz passt de bal in één keer door. Posečkal rent richting de bal. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Posečkal verovert de bal door een tackle van achteren. Posečkal schiet op doel. Kieras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Posečkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Posečkal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nachalne Orliki - Seals FC 0:6

59e minuut.
Korczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kromczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posečkal onderschept slim de pass. Klungelig pakt Posečkal de bal. Posečkal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nachalne Orliki - Seals FC 0:7

61e minuut.
van Galen komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Barbetti met een sublieme pass. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen passt de bal zonder na te denken. Mooren rent richting de bal. Mooren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nachalne Orliki - Seals FC 0:8

65e minuut.
Mooren springt en kopt de bal. Daar is Kozicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mooren onderschept slim de pass. Mooren haalt uit met een fantastische trap. Skibicki heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Skibicki is nu in balbezit. van Galen onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Škrada de bal. Škrada geeft een lange en hoge pass. Mooren kopt de bal weg. van Galen probeert de bal met de borst te controleren. van Galen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Barbetti onderschept slim de pass. Barbetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Augustyn de bal. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nachalne Orliki - Seals FC 0:9

73e minuut.
Daar is Barbetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mooren de bal. Mooren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kieras trapt de bal weg. Gierbulewicz kopt de bal weg. Mooren rent richting de bal. Mooren draait met de bal, schiet en ... Kieras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is Mooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mooren passt de bal zonder na te denken. van Galen is nu in balbezit. van Galen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nachalne Orliki - Seals FC 0:10

79e minuut.
Toomberg geeft de bal voor. Ronchetti kopt de bal weg. Klungelig pakt Odolan de bal. Barbetti verovert de bal door een tackle van achteren. Barbetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Barbetti met een sublieme pass. Škrada controleert de bal met de borst. Škrada speelt de bal door. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Gierbulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierbulewicz met een sublieme pass. van Galen rent richting de bal. Mooren rent richting de bal. Mooren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Škrada met een sublieme pass. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz probeert naar een medespeler te passen. van Galen rent richting de bal. van Galen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Barbetti rent richting de bal. Mooren rent richting de bal. Barbetti geeft een lange en hoge pass. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nachalne Orliki - Seals FC 0:11

87e minuut.
Kromczyński speelt de bal door. Odolan heeft problemen om de bal te vangen. Mooren rent richting de bal. van Galen is nu in balbezit. van Galen draait met de bal, schiet en ... Paal! Škrada is nu in balbezit. Škrada met een sublieme pass. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen schiet op doel. Paal! Kieras bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nachalne Orliki 83%, Seals FC 17%.
Nachalne Orliki - Seals FC 0:11