Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia Terror 1947 Zaczynam się kończyć
442 Tactiek Atak z przewrotk
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 33.7
average Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Songin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laraudogoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraudogoitia met een sublieme pass. Włocki is nu in balbezit. Włocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mleczek geeft de bal voor. Klungelig pakt Parandyk de bal. Parandyk probeert naar een medespeler te passen. Włocki rent richting de bal. Włocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Włocki passt de bal met de wreef. Laraudogoitia is nu in balbezit. Laraudogoitia probeert naar een medespeler te passen. Filanowskii rent richting de bal. Filanowskii schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rydol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Parandyk rent richting de bal. Parandyk speelt de bal door. Magach is nu in balbezit. Magach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Songin is nu in balbezit. Giefert verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maniewski. Giefert wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Filanowskii schiet op doel. Odzimkowski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurcewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Włocki kopt de bal weg. Rydol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Laraudogoitia passt de bal in één keer door. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Węgrzyn ... Strafschop! Włocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Włocki neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rydol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Terror 1947 70%, Zaczynam się kończyć 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silesia Terror 1947 - Zaczynam się kończyć 0:0

54e minuut.
Laraudogoitia probeert naar een medespeler te passen. Włocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mleczek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mleczek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mleczek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Włocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parandyk komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Terror 1947 - Zaczynam się kończyć 0:1

66e minuut.
Kurcewicz met de inworp. Włocki controleert de bal met de borst. Srebrowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Srebrowicz krijgt een gele kaart. Włocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filanowskii kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rydol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Oszczep met een snelle inworp. Parandyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin is nu in balbezit. Parandyk verovert de bal door een tackle van achteren. Parandyk geeft de bal voor. Rydol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Srebrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydol bokst de bal weg. Włocki rent richting de bal. Włocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Terror 1947 - Zaczynam się kończyć 0:2

79e minuut.
Srebrowicz is nu in balbezit. Srebrowicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Filanowskii de bal onder controle te krijgen. Magach bereikt de bal nog maar net als eerste. Magach haalt uit met een fantastische trap. Rydol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Terror 1947 67%, Zaczynam się kończyć 33%.
Silesia Terror 1947 - Zaczynam się kończyć 0:2