Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-14 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0109
  • Stadion: delik Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2804
delik Zaczynam się kończyć
Normal Tactiek Atak z przewrotk
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 35.8
weak Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Hyjek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włocki rent richting de bal. Laraudogoitia met een sublieme pass. Dobrzański rent richting de bal. Dobrzański haalt uit met een fantastische trap. Rumian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Włocki rent richting de bal. Włocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zaczynam się kończyć 0:1

3e minuut.
Kiciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Magach onderschept slim de pass. Magach geeft een lange en hoge pass. Włocki krijgt zijn hoofd ertegen. Rumian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rumian trapt de bal weg van het doel. Oszczep kopt de bal weg. Włocki is nu in balbezit. Włocki haalt uit met een fantastische trap. Rumian bokst de bal weg.

8e minuut.
Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Magach met een snelle inworp. Laraudogoitia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Laraudogoitia kopt de bal weg. Włocki is nu in balbezit. Galiński onderschept slim de pass. Magach onderschept slim de pass. Magach geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Konopecki rent richting de bal. Parandyk verovert de bal door een tackle van achteren. Parandyk met een sublieme pass. Dobrzański is nu in balbezit. Dobrzański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kurcewicz met een snelle inworp. Klungelig pakt Laraudogoitia de bal. Kiciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraudogoitia onderschept slim de pass. Laraudogoitia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Konopecki speelt de bal door. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk met een sublieme pass. Manys is nu in balbezit. Manys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: delik 66%, Zaczynam się kończyć 34%.
delik - Zaczynam się kończyć 0:1

47e minuut.
Galiński is nu in balbezit. Dobrzański verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrzański geeft de bal voor. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Laraudogoitia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laraudogoitia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zaczynam się kończyć 0:2

50e minuut.
Laraudogoitia verovert de bal door een tackle van achteren. Laraudogoitia passt de bal in één keer door. Włocki is nu in balbezit. Włocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zaczynam się kończyć 0:3

51e minuut.
Parandyk rent richting de bal. Parandyk geeft een hoge lob. Dobrzański is nu in balbezit. Dobrzański schiet op doel. Rumian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zaczynam się kończyć 0:4

54e minuut.
Lansheere met een harde bal richting middenveld. Kurcewicz controleert de bal met de borst. Kurcewicz probeert naar een medespeler te passen. Dobrzański is nu in balbezit. Dobrzański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Parandyk geeft de bal voor. Magach probeert naar een medespeler te passen. Dobrzański rent richting de bal. Dobrzański haalt uit met een fantastische trap. Rumian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zaczynam się kończyć 0:5

61e minuut.
Rumian trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurcewicz met een snelle inworp. Klungelig pakt Parandyk de bal. Parandyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rejski verovert de bal door een tackle van achteren. Rejski met een sublieme pass. Hyjek rent richting de bal. Włocki onderschept slim de pass. Włocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zaczynam się kończyć 0:6

71e minuut.
Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraudogoitia verovert de bal door een tackle van achteren. Laraudogoitia met een sublieme pass. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski geeft een hoge lob. Daar is Grom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manys onderschept slim de pass. Manys haalt uit met een fantastische trap. Lansheere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Włocki rent richting de bal. Włocki geeft een hoge lob. Dobrzański is nu in balbezit. Dobrzański haalt uit met een fantastische trap. Rumian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
delik - Zaczynam się kończyć 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: delik 66%, Zaczynam się kończyć 34%.
delik - Zaczynam się kończyć 0:7