Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harrow FC Adisonki
Piterowa Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
21% Spel op eigen helft 79%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
38.3 gemiddelde waardering 17.3
very good Schieten poor
good Passen hopeless
average Verdedigen poor


1e minuut.
Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkoszewski is nu in balbezit. Met opzet legt Balient zijn tegenspeler op de grond. Wilkoszewski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wilkoszewski kan niet meer verder spelen. Chodoń komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Rusnarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk geeft de bal voor. Chodoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kastel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastel geeft de bal voor. Klungelig pakt Michalczyk de bal. Balient is nu in balbezit. Balient schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Adisonki 1:0

10e minuut.
Krzyżan rent richting de bal. Krzyżan passt de bal zonder na te denken. Fleites rent richting de bal. Fleites geeft de bal voor. Michalczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Gorzawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Przedpełski met een sublieme pass. Hoksa speelt de bal door. Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Adisonki 2:0

17e minuut.
Kastel geeft een lange en hoge pass. Opioła kopt de bal weg. Klungelig pakt Słaby de bal. Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Opioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk onderschept slim de pass. Michalczyk passt de bal met de wreef. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Adisonki 3:0

30e minuut.
Rzeszutko is nu in balbezit. Grygiel onderschept slim de pass. Grygiel geeft de bal voor. Balient is nu in balbezit. Balient geeft een lange en hoge pass. Paal! Na een snelle pass probeert Michalczyk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Słaby rent richting de bal. Słaby geeft een lange en hoge pass. Nærø is nu in balbezit. Kastel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Kardasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa passt de bal zonder na te denken. Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Adisonki 4:0

42e minuut.
Daar is Rzeszutko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeszutko passt de bal met de wreef. Kardasz rent richting de bal. Balient onderschept slim de pass. Balient draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Adisonki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 22%, FC Adisonki 78%.
FC Harrow - FC Adisonki 5:0

46e minuut.
Trojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanowski passt de bal in één keer door. Turek heeft problemen om de bal te vangen. Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Klungelig pakt Kardasz de bal. Hoksa rent richting de bal. Hoksa passt de bal in één keer door. Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Przedpełski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Michalczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Balient kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Adisonki 6:0

51e minuut.
Słaby rent richting de bal. Michalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kardasz is nu in balbezit. Michalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczyk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hoksa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rusnarczyk is nu in balbezit. Rusnarczyk speelt de bal door. Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk haalt uit met een fantastische trap. Gorzawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Przedpełski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoksa met de inworp. Kastel is nu in balbezit. Kastel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Opioła is nu in balbezit. Rusnarczyk geeft de bal voor. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ... Gorzawski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

64e minuut.
Michalczyk probeert de bal aan de voet te houden. Hoksa probeert naar een medespeler te passen. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel. Opioła probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Adisonki 7:0

64e minuut.
Kardasz met een sublieme pass. Chodoń met een sublieme pass. Kardasz rent richting de bal. Michalczyk onderschept slim de pass. Michalczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rusnarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk passt de bal in één keer door. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites is nu in balbezit. Fleites geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Balient haalt uit met een fantastische trap. Fleites probeert de bal aan de voet te houden. Fleites geeft een hoge lob. Balient krijgt zijn hoofd ertegen. Gorzawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Adisonki 8:0

72e minuut.
Słaby geeft een hoge lob. Inworp. Hoksa met een snelle inworp. Kastel is nu in balbezit. Kastel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rusnarczyk rent richting de bal. Rusnarczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Słaby de bal. Hoksa is nu in balbezit. Hoksa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Turek heeft problemen om de bal te vangen. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa geeft de bal voor. Daar is Balient, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balient haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Rzeszutko rent richting de bal. Kastel onderschept slim de pass. Kastel passt de bal in één keer door. Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Adisonki 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 20%, FC Adisonki 80%.
FC Harrow - FC Adisonki 9:0