Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-14 20:05
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0123
  • Stadion: AUDI Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8488
FC Ostpreußen Allenstein Gumofilce F.C
test2 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 20.7
very good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Mendel probeert naar een medespeler te passen. Urbano rent richting de bal. Urbano geeft een lange en hoge pass. Szojda is nu in balbezit. Szojda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Makoś trapt de bal weg van het doel. Mendel kopt de bal weg. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi schiet op doel. Makoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Urbano passt de bal in één keer door. Szojda rent richting de bal. Szojda haalt uit met een fantastische trap. Makoś probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Chodkiewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 1:0

9e minuut.
Cerański passt de bal in één keer door. Mendel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendel geeft een lange en hoge pass. Szojda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sitarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarski geeft een lange en hoge pass. Daar is Grzybek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzybek geeft de bal voor. Urbano geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Szojda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chodkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojda onderschept slim de pass. Szojda draait met de bal, schiet en ... Makoś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 2:0

16e minuut.
Minh Nhật met een snelle inworp. Urbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbano met een sublieme pass. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 3:0

19e minuut.
Vėžauskas is nu in balbezit. Urbano is nu in balbezit. Urbano passt de bal zonder na te denken. Szojda rent richting de bal. Szojda schiet op doel. Makoś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Bodonyi de bal onder controle te krijgen. Szmal probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Makoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 4:0

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urbano zal de hoekschop nemen. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 5:0

25e minuut.
Szmal rent richting de bal. Mendel onderschept slim de pass. Mendel met een sublieme pass. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 6:0

28e minuut.
Urbano met een sublieme pass. Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodkiewicz is nu in balbezit. Szojda verovert de bal door een tackle van achteren. Szojda schiet op doel. Makoś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 7:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendel met een snelle inworp. Urbano speelt de bal door. Klungelig pakt Szojda de bal. Szojda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 8:0

31e minuut.
Korwin is nu in balbezit. Urbano verovert de bal door een tackle van achteren. Urbano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szojda de bal. Szojda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Aleksander kopt de bal weg. Minh Nhật probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 9:0

34e minuut.
Szojda passt de bal in één keer door. Bodonyi heeft problemen om de bal te vangen. Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojda verovert de bal door een tackle van achteren. Szojda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 10:0

38e minuut.
Cerański rent richting de bal. Cerański met een sublieme pass. Mendel met een sublieme pass. Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 11:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzybek met de inworp. Mendel probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Makoś trapt de bal weg. Minh Nhật kopt de bal weg. Daar is Bodonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 12:0

45e minuut.
Aleksander is nu in balbezit. Aleksander passt de bal met de wreef. Daar is Sitarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szojda rent richting de bal. Szojda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostpreußen Allenstein 19%, Gumofilce F.C 81%.
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 12:0

55e minuut.
Minh Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Nhật met een sublieme pass. Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chodkiewicz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi schiet op doel. Makoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 13:0

63e minuut.
Minh Nhật met de inworp. Klungelig pakt Urbano de bal. Urbano speelt de bal door. Szojda is nu in balbezit. Szojda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Szmal rent richting de bal. Mendel verovert de bal door een tackle van achteren. Mendel probeert naar een medespeler te passen. Szojda is nu in balbezit. Szojda schiet op doel. Makoś bokst de bal weg. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 14:0

72e minuut.
Urbano rent richting de bal. Szojda rent richting de bal. Urbano rent richting de bal. Szojda rent richting de bal. Szojda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Urbano passt de bal met de wreef. Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojda passt de bal met de wreef. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi schiet op doel. Makoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Zdrzałek is nu in balbezit. Urbano is nu in balbezit. Urbano passt de bal in één keer door. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Urbano met een sublieme pass. Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojda geeft een lange en hoge pass. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 15:0

89e minuut.
Cerański geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mikita de bal. Minh Nhật schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minh Nhật krijgt een gele kaart. Mikita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sitarski met een snel genomen vrije trap. Filar bereikt de bal nog maar net als eerste. Filar draait met de bal, schiet en ... Demirsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostpreußen Allenstein 30%, Gumofilce F.C 70%.
FC Ostpreußen Allenstein - Gumofilce F.C 15:0