Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granbud Grom Witków Team
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 19.9
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Czwertyński de bal. Bene rent richting de bal. Bene passt de bal zonder na te denken. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bene speelt de bal door. Józefiak rent richting de bal. Józefiak met een sublieme pass. Rzeski heeft problemen om de bal te vangen. Rzeski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Castillo speelt de bal door. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Bene is nu in balbezit. Bene haalt uit met een fantastische trap. Kuźdub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bene onderschept slim de pass. Bene geeft een hoge lob. Czereszewski heeft problemen om de bal te vangen. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Halupczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçbay passt de bal zonder na te denken. Józefiak rent richting de bal. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Grom Witków Team 1:0

13e minuut.
Daar is Józefiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Józefiak met een sublieme pass. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene draait met de bal, schiet en ... Czereszewski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cantó bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantó met een sublieme pass. Wasil rent richting de bal. Bene onderschept slim de pass. Bene passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dyjak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Franczyk komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Czwertyński is nu in balbezit. Remmos verovert de bal door een tackle van achteren. Remmos probeert naar een medespeler te passen. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene geeft een hoge lob. Paal! Józefiak is nu in balbezit. Józefiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Grom Witków Team 2:0

24e minuut.
Kılınçbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçbay geeft een lange en hoge pass. Czereszewski heeft problemen om de bal te vangen. Bene rent richting de bal. Bene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Grom Witków Team 3:0

27e minuut.
Kılınçbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçbay passt de bal zonder na te denken. Rzeski speelt de bal door. Józefiak rent richting de bal. Józefiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Józefiak is nu in balbezit. Klungelig pakt Józefiak de bal. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak onderschept slim de pass. Józefiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Remmos probeert naar een medespeler te passen. Rzeski speelt de bal door. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak draait met de bal, schiet en ... Kuźdub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czwertyński met een snelle inworp. Rzeski probeert naar een medespeler te passen. Bene rent richting de bal. Bene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Grom Witków Team 4:0

37e minuut.
Boruciński is nu in balbezit. Rzeski onderschept slim de pass. Rzeski speelt de bal door. Kılınçbay rent richting de bal. Kılınçbay geeft een hoge lob. Kuźdub kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Czereszewski rent richting de bal. Józefiak is nu in balbezit. Daar is Bene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bene haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski schiet op doel. Kuźdub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Boruciński heeft problemen om de bal te vangen. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski passt de bal met de wreef. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Remmos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maraes komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Józefiak is nu in balbezit. Józefiak speelt de bal door. Bene rent richting de bal. Bene schiet op doel. Kuźdub werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granbud 19%, Grom Witków Team 81%.
Granbud - Grom Witków Team 4:0

46e minuut.
Rzeski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeski geeft de bal voor. Bene rent richting de bal. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Castillo onderschept slim de pass. Rzeski is nu in balbezit. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski rent richting de bal. Rzeski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski passt de bal in één keer door. Daar is Bene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bene haalt uit met een fantastische trap. Czereszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kılınçbay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuźdub bokst de bal weg. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Grom Witków Team 5:0

62e minuut.
Daar is Rzeski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeski passt de bal met de wreef. Daar is Bene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Józefiak rent richting de bal. Józefiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Maraes passt de bal in één keer door. Bene rent richting de bal. Bene passt de bal zonder na te denken. Józefiak rent richting de bal. Józefiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Grom Witków Team 6:0

77e minuut.
Cantó verovert de bal door een tackle van achteren. Cantó met een sublieme pass. Rzeski met een sublieme pass. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Castillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rzeski de bal. Rzeski passt de bal in één keer door. Józefiak rent richting de bal. Józefiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Grom Witków Team 7:0

82e minuut.
Wasil geeft de bal voor. Inworp. Jānītis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Halupczok rent richting de bal. Rzeski onderschept slim de pass. Rzeski geeft de bal voor. Klungelig pakt Czereszewski de bal. Bene geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Józefiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bene rent richting de bal. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. Kuźdub maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Grom Witków Team 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granbud 20%, Grom Witków Team 80%.
Granbud - Grom Witków Team 8:0