Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wardzyn kurowice OKS Oderka Opole
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Stojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski is nu in balbezit. Makowski passt de bal zonder na te denken. Lufa rent richting de bal. Lufa haalt uit met een fantastische trap. Gorzała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Włosek schiet op doel. Kloss onderschept slim de pass. Krych is nu in balbezit. Krych geeft een hoge lob. Włosek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ristoiu speelt de bal door. Włosek is nu in balbezit. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Włosek onderschept slim de pass. Włosek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Świętochowski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krych met de inworp. Klungelig pakt Bogdal de bal. Bogdal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wardzyn kurowice 55%, OKS Oderka Opole 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wardzyn kurowice - OKS Oderka Opole 0:0

51e minuut.
Makowski passt de bal met de wreef. Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojan rent richting de bal. Świętochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Świętochowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Szmatan verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatan geeft een lange en hoge pass. Chudzyński is nu in balbezit. Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Krych onderschept slim de pass. Krych geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Włosek de bal. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wardzyn kurowice - OKS Oderka Opole 0:1

57e minuut.
Lufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski is nu in balbezit. Lufa is nu in balbezit. Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski draait met de bal, schiet en ... Gorzała bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wardzyn kurowice - OKS Oderka Opole 1:1

60e minuut.
Świętochowski heeft problemen om de bal te vangen. Bogdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan rent richting de bal. Ristoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ristoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wardzyn kurowice 48%, OKS Oderka Opole 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wardzyn kurowice - OKS Oderka Opole 1:1