Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Oderka Opole GKS Pna
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Krych onderschept slim de pass. Daar is Krych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krych geeft een hoge lob. Kin is nu in balbezit. Kin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk met een sublieme pass. Kotewecki met een sublieme pass. Kulpiński is nu in balbezit. Kulpiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ristoiu probeert naar een medespeler te passen. Mniś rent richting de bal. Mniś probeert naar een medespeler te passen. Włosek rent richting de bal. Włosek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - GKS Pna 1:0

19e minuut.
Pędzich probeert naar een medespeler te passen. Kulpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu haalt uit met een fantastische trap. Świerad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kasowski rent richting de bal. Ristoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Włosek de bal. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu haalt uit met een fantastische trap. Świerad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Oderka Opole 46%, GKS Pna 54%.
OKS Oderka Opole - GKS Pna 1:0

51e minuut.
Mniś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Golański komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Zabijakin rent richting de bal. Zabijakin met een sublieme pass. Klungelig pakt Golański de bal. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu draait met de bal, schiet en ... Świerad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Oderka Opole 40%, GKS Pna 60%.
OKS Oderka Opole - GKS Pna 1:0