Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niko Team Mazurskie Chłopaki
442m Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 21.5
good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Kündig kopt de bal weg. Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubszczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lubszczyk krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Bello trapt de bal weg. Milocco kopt de bal weg. Daar is Lubik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kachur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kündig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kündig passt de bal met de wreef. Mokalis is nu in balbezit. Daar is Kündig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokalis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kachur rent richting de bal. Kachur passt de bal in één keer door. Milocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Milocco draait met de bal, schiet en ... Olak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Bloduch de bal. Bogarde rent richting de bal. Bogarde passt de bal met de wreef. Kündig rent richting de bal. Kündig geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mokalis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kündig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kündig met een sublieme pass. Kachur rent richting de bal. Kachur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ogryzek met een harde bal richting middenveld. Bogarde kopt de bal weg. Kachur is nu in balbezit. Kachur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Popelavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Popelavý probeert naar een medespeler te passen. Milocco probeert naar een medespeler te passen. Kachur is nu in balbezit. Kachur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Mazurskie Chłopaki 1:0

31e minuut.
Kasowski is nu in balbezit. Kasowski passt de bal met de wreef. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ... Araqelyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niko Team - Mazurskie Chłopaki 1:1

35e minuut.
Bogarde geeft een lange en hoge pass. Kołomański kopt de bal weg. Kachur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Mazurskie Chłopaki 2:1

36e minuut.
Daar is Chomik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milocco is nu in balbezit. Chomik is nu in balbezit. Milocco onderschept slim de pass. Milocco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bogarde geeft een lange en hoge pass. Kündig kopt de bal weg. Milocco controleert de bal met de borst. Milocco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Mazurskie Chłopaki 3:1

42e minuut.
Wirtek rent richting de bal. Wirtek geeft de bal voor. Daar is Lubik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kachur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 26%, Mazurskie Chłopaki 74%.
Niko Team - Mazurskie Chłopaki 3:1

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Füsi komt het veld opgelopen. Kalina komt het veld opgelopen. Artusi komt het veld opgelopen. Uciński komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Popelavý is nu in balbezit. Popelavý heeft problemen om de bal te vangen. Popelavý geeft de bal voor. Artusi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Mazurskie Chłopaki 4:1

65e minuut.
Uciński speelt de bal door. Popelavý rent richting de bal. Popelavý probeert naar een medespeler te passen. Milocco rent richting de bal. Milocco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ogryzek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Popelavý zal de hoekschop nemen. Artusi springt en kopt de bal. Ogryzek bokst de bal weg.

68e minuut.
Kalina probeert naar een medespeler te passen. Milocco is nu in balbezit. Milocco passt de bal zonder na te denken. Artusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Artusi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Wardencki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wardencki onderschept slim de pass. Milocco springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kalina passt de bal in één keer door. Uciński is nu in balbezit. Popelavý probeert naar een medespeler te passen. Milocco rent richting de bal. Milocco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lubszczyk rent richting de bal. Kalina is nu in balbezit. Kalina passt de bal in één keer door. Artusi is nu in balbezit. Artusi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 16%, Mazurskie Chłopaki 84%.
Niko Team - Mazurskie Chłopaki 4:1