Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raptors Gdańsk FC Natarczywe Stawy
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 14.8
excellent Schieten unsatisfactory
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lepoint onderschept slim de pass. Lepoint speelt de bal door. González Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villamil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 1:0

9e minuut.
González Villamil rent richting de bal. Lepoint bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepoint passt de bal zonder na te denken. González Villamil rent richting de bal. González Villamil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 2:0

13e minuut.
Słowiok heeft problemen om de bal te vangen. Pobrazinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobrazinskis passt de bal met de wreef. González Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villamil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Miłkowski passt de bal zonder na te denken. Mikuta rent richting de bal. Murańka rent richting de bal. Murańka geeft een lange en hoge pass. Ameli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. González Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villamil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski passt de bal met de wreef. Słowiok is nu in balbezit. Lepoint onderschept slim de pass. Lepoint schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Ciepielewski is nu in balbezit. Varlot onderschept slim de pass. Varlot geeft een hoge lob. Daar is González Villamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Villamil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mikuta schiet op doel. Gacka kopt de bal weg. Demirpençe speelt de bal door. Lepoint bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepoint schiet op doel. Złotorowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gacka is nu in balbezit. Gacka geeft een hoge lob. Varlot geeft een hoge lob. González Villamil maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pobrazinskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pobrazinskis passt de bal zonder na te denken. González Villamil rent richting de bal. Lepoint rent richting de bal. Lepoint haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 3:0

30e minuut.
González Villamil passt de bal zonder na te denken. Słowiok is nu in balbezit. Lepoint onderschept slim de pass. Lepoint draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 4:0

31e minuut.
Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villamil verovert de bal door een tackle van achteren. González Villamil probeert naar een medespeler te passen. Lepoint bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepoint draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 5:0

32e minuut.
Daar is Pomianowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pająk bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villamil onderschept slim de pass. Lepoint rent richting de bal. Lepoint draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lepoint geeft een lange en hoge pass. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villamil rent richting de bal. González Villamil haalt uit met een fantastische trap. Kundys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 6:0

37e minuut.
Pełszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepoint onderschept slim de pass. Lepoint probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt González Villamil de bal. González Villamil draait met de bal, schiet en ... Złotorowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Varlot kopt de bal weg. Słowiok rent richting de bal. Lepoint onderschept slim de pass. Lepoint schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 7:0

40e minuut.
Pobrazinskis speelt de bal door. Lepoint heeft problemen om de bal te vangen. Pełszyk is nu in balbezit. Lepoint verovert de bal door een tackle van achteren. Lepoint haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pobrazinskis geeft een hoge lob. Lepoint probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villamil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 8:0

43e minuut.
Stocki is nu in balbezit. Lepoint rent richting de bal. Lepoint probeert naar een medespeler te passen. González Villamil is nu in balbezit. González Villamil draait met de bal, schiet en ... Złotorowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lepoint rent richting de bal. Lepoint haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. González Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villamil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors Gdańsk FC 21%, Natarczywe Stawy 79%.
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 9:0

46e minuut.
Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepoint rent richting de bal. Lepoint draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 10:0

46e minuut.
Pomianowski speelt de bal door. Stocki heeft problemen om de bal te vangen. Lepoint schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lepoint krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Ameli kopt de bal weg. González Villamil is nu in balbezit. Pająk rent richting de bal. González Villamil onderschept slim de pass. González Villamil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 11:0

54e minuut.
Varlot is nu in balbezit. Varlot geeft een lange en hoge pass. González Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villamil haalt uit met een fantastische trap. Złotorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 12:0

55e minuut.
González Villamil is nu in balbezit. González Villamil draait met de bal, schiet en ... Kundys speelt de bal door. Lepoint rent richting de bal. Lepoint draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 13:0

65e minuut.
Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski passt de bal met de wreef. Lepoint bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepoint schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gacka de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 14:0

68e minuut.
Mikuta geeft de bal voor. Lepoint bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepoint geeft de bal voor. González Villamil rent richting de bal. González Villamil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lepoint rent richting de bal. González Villamil is nu in balbezit. González Villamil passt de bal met de wreef. Lepoint is nu in balbezit. Lepoint haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Demirpençe de bal. Demirpençe probeert naar een medespeler te passen. Mikuta met een sublieme pass. González Villamil rent richting de bal. González Villamil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pobrazinskis passt de bal met de wreef. Lepoint bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepoint geeft de bal voor. González Villamil is nu in balbezit. González Villamil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Miłkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kundys de bal. Lepoint is nu in balbezit. Lepoint draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 15:0

89e minuut.
Lepoint heeft problemen om de bal te vangen. Pająk met een sublieme pass. Mikuta met een sublieme pass. González Villamil rent richting de bal. González Villamil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors Gdańsk FC 17%, Natarczywe Stawy 83%.
Raptors Gdańsk FC - Natarczywe Stawy 15:0