Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS Orzeł II Mieszko
New Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Klungelig pakt Dzięgielewski de bal. Aguzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguzzi met een sublieme pass. Harth is nu in balbezit. Harth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Mieszko 1:0

32e minuut.
Urra is nu in balbezit. Urra geeft de bal voor. Skut heeft problemen om de bal te vangen. Mochnacz is nu in balbezit. Mochnacz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gębka niet meer kan verder spelen. Polnar komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Klungelig pakt Dębicki de bal. Harth rent richting de bal. Dębicki is nu in balbezit. Harth onderschept slim de pass. Harth geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Mieszko 2:0

42e minuut.
Kulpiński trapt de bal weg. Harth kopt de bal weg. Mochnacz is nu in balbezit. Mochnacz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Skut de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Orzeł II 29%, Mieszko 71%.
ŁKS Orzeł II - Mieszko 2:0

52e minuut.
Dębicki onderschept slim de pass. Dzięgielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięgielewski probeert naar een medespeler te passen. Pawlusiak is nu in balbezit. Pawlusiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mochnacz heeft problemen om de bal te vangen. Mochnacz draait met de bal, schiet en ... Kulpiński heeft problemen om de bal te vangen. Aguzzi is nu in balbezit. Aguzzi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bambagini heeft problemen om de bal te vangen. Bambagini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dębicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambagini onderschept slim de pass. Harth geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Mieszko 3:0

66e minuut.
Harth met een sublieme pass. Zisiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisiadis passt de bal zonder na te denken. Mochnacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochnacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Mieszko 4:0

68e minuut.
Bystrzycki rent richting de bal. Aguzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Aguzzi probeert naar een medespeler te passen. Mochnacz rent richting de bal. Mochnacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dębicki is nu in balbezit. Harth verovert de bal door een tackle van achteren. Harth probeert naar een medespeler te passen. Vujnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujnović geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Orzeł II 32%, Mieszko 68%.
ŁKS Orzeł II - Mieszko 4:0