Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraft Beer Knurów DART
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kwast controleert de bal met de borst. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biedrzycki maakt een afschuwelijke overtreding. Biedrzycki krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Piątkowski passt de bal met de wreef. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk speelt de bal door. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Biedrzycki probeert naar een medespeler te passen. Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski passt de bal in één keer door. Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hajdamowicz geeft de bal voor. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow rent richting de bal. Smolarow schiet op doel. Bania maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Beer Knurów - DART 1:0

23e minuut.
Harasymiuk probeert naar een medespeler te passen. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski passt de bal in één keer door. Smolarow rent richting de bal. Smolarow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Beer Knurów - DART 2:0

27e minuut.
Tylikowski passt de bal met de wreef. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow met een sublieme pass. Harasymiuk rent richting de bal. Harasymiuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bania met een harde bal richting middenveld. Biedrzycki kopt de bal weg. Daar is Barański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harasymiuk is nu in balbezit. Harasymiuk schiet op doel. Bania kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Beer Knurów 35%, DART 65%.
Kraft Beer Knurów - DART 2:0

56e minuut.
Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski schiet op doel. Daar is Kwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwast haalt uit met een fantastische trap. Tenderenda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Fudali de bal. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski speelt de bal door. Harasymiuk is nu in balbezit. Harasymiuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Piątkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Biedrzycki de bal. Ponikowski rent richting de bal. Daar is Kwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwast draait met de bal, schiet en ... Klytta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Tylikowski heeft problemen om de bal te vangen. Biedrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Biedrzycki probeert naar een medespeler te passen. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow schiet op doel. Bania kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Beer Knurów 54%, DART 46%.
Kraft Beer Knurów - DART 2:0