Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion Team KS Sokoły
Normal Tactiek Regrimento
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
4 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 51.8
zwak Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Vara speelt de bal door. Virtalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalinna met een sublieme pass. Piec rent richting de bal. Piec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:1

5e minuut.
Lətifov speelt de bal door. Virtalinna met een sublieme pass. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:2

6e minuut.
Vara passt de bal zonder na te denken. Virtalinna heeft problemen om de bal te vangen. Virtalinna geeft een lange en hoge pass. Vara maakt een snoekduik en kopt de bal. Cichos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:3

8e minuut.
Klungelig pakt Edrek de bal. Janča rent richting de bal. Janča passt de bal in één keer door. Vara is nu in balbezit. Vara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:4

9e minuut.
Bachleda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zołda komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Mulazzano geeft een lange en hoge pass. Mommens kopt de bal weg. Piec rent richting de bal. Piec draait met de bal, schiet en ... Cichos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:5

12e minuut.
Mayer rent richting de bal. Mayer passt de bal zonder na te denken. Wilczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara is nu in balbezit. Vara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janča verovert de bal door een tackle van achteren. Janča passt de bal in één keer door. Piec is nu in balbezit. Piec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:6

16e minuut.
Mulazzano rent richting de bal. Mulazzano passt de bal in één keer door. Vara rent richting de bal. Daar is Vara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vara schiet op doel. Cichos bokst de bal weg. Klungelig pakt Kapica de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piec rent richting de bal. Piec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:7

17e minuut.
Janča passt de bal met de wreef. Mommens speelt de bal door. Mulazzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:8

18e minuut.
Daar is Mayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayer passt de bal met de wreef. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec onderschept slim de pass. Piec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Virtalinna is nu in balbezit. Virtalinna geeft de bal voor. Daar is Kapica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piec is nu in balbezit. Piec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:9

27e minuut.
Mommens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommens speelt de bal door. Piec controleert de bal met de borst. Janča geeft de bal voor. Vara krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Janča passt de bal in één keer door. Edelman met een sublieme pass. Mommens met een sublieme pass. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec haalt uit met een fantastische trap. Cichos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vara rent richting de bal. Vara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:10

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mommens met de inworp. Janča met een sublieme pass. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Virtalinna met de inworp. Mulazzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulazzano passt de bal in één keer door. Piec rent richting de bal. Piec haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Doeltrap. Kiełnia met een harde bal richting middenveld. Janča kopt de bal weg. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion Team 80%, KS Sokoły 20%.
Lion Team - KS Sokoły 0:11

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cichos met een harde bal richting middenveld. Janča kopt de bal weg. Piec rent richting de bal. Piec haalt uit met een fantastische trap. Cichos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Lətifov geeft de bal voor. Virtalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalinna geeft een lange en hoge pass. Piec is nu in balbezit. Piec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lətifov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garics komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Piec onderschept slim de pass. Piec speelt de bal door. Mulazzano met een sublieme pass. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:12

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mommens met een snelle inworp. Janča speelt de bal door. Vara rent richting de bal. Vara schiet op doel. Cichos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Virtalinna geeft een lange en hoge pass. Piec springt en kopt de bal. Cichos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:13

58e minuut.
Edelman passt de bal zonder na te denken. Janča is nu in balbezit. Janča probeert naar een medespeler te passen. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara schiet op doel. Cichos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mommens rent richting de bal. Mommens geeft de bal voor. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel. Kiełnia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Virtalinna neemt de hoekschop. Piec krijgt zijn hoofd ertegen. Vara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:14

62e minuut.
Kołomyjski geeft een lange en hoge pass. Mulazzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulazzano geeft de bal voor. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:15

69e minuut.
Kołomyjski is nu in balbezit. Janča onderschept slim de pass. Janča probeert naar een medespeler te passen. Vara rent richting de bal. Vara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Virtalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalinna geeft een lange en hoge pass. Mulazzano heeft problemen om de bal te vangen. Virtalinna rent richting de bal. Virtalinna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Piec de bal. Mommens is nu in balbezit. Piec rent richting de bal. Piec haalt uit met een fantastische trap. Cichos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:16

75e minuut.
Mommens onderschept slim de pass. Mommens passt de bal met de wreef. Piec is nu in balbezit. Piec heeft problemen om de bal te vangen. Piec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mulazzano onderschept slim de pass. Mulazzano met een sublieme pass. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel. Cichos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:17

86e minuut.
Vara passt de bal zonder na te denken. Virtalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalinna met een sublieme pass. Piec rent richting de bal. Piec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mayer rent richting de bal. Pleşca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mayer raakt geblesseerd tijdens het duel. Edrek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mommens met de inworp. Edrek is nu in balbezit. Edrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Purdjianto met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mulazzano de bal. Mulazzano passt de bal zonder na te denken. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - KS Sokoły 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion Team 82%, KS Sokoły 18%.
Lion Team - KS Sokoły 0:18