Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bone Shakers Mksgunwo
siabada Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chroustal onderschept slim de pass. Chroustal probeert naar een medespeler te passen. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chroustal is nu in balbezit. Aniszewski onderschept slim de pass. Aniszewski met een sublieme pass. Gawor is nu in balbezit. Gawor schiet op doel. Kossok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kossok met een harde bal richting middenveld. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Gładki probeert de bal aan de voet te houden. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lesikov rent richting de bal. Lesikov met een sublieme pass. Bobô is nu in balbezit. Bobô haalt uit met een fantastische trap. Przybyliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bone Shakers - Mksgunwo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bone Shakers 28%, Mksgunwo 72%.
Bone Shakers - Mksgunwo 1:0

47e minuut.
Lesikov onderschept slim de pass. Lesikov passt de bal zonder na te denken. Bobô is nu in balbezit. Bobô haalt uit met een fantastische trap. Kubisztal probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Korbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesikov verovert de bal door een tackle van achteren. Lesikov geeft een hoge lob. Bârlădeanu heeft problemen om de bal te vangen. Bârlădeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chroustal speelt de bal door. Wielmożny rent richting de bal. Bobô is nu in balbezit. Bobô draait met de bal, schiet en ... Przybyliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bone Shakers - Mksgunwo 2:0

67e minuut.
Bidas rent richting de bal. Lesikov verovert de bal door een tackle van achteren. Lesikov met een sublieme pass. Bobô bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobô haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Chroustal probeert naar een medespeler te passen. Artunç is nu in balbezit. Artunç met een sublieme pass. Bobô bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobô haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki geeft de bal voor. Inworp. Bârlădeanu met de inworp. Chroustal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Chroustal onderschept slim de pass. Chroustal geeft de bal voor. Kubisztal heeft problemen om de bal te vangen. Wielmożny is nu in balbezit. Wielmożny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gładki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artunç met een snelle inworp. Chroustal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chroustal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lesikov rent richting de bal. Lesikov geeft de bal voor. Kubisztal heeft problemen om de bal te vangen. Bobô rent richting de bal. Bobô schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bone Shakers 27%, Mksgunwo 73%.
Bone Shakers - Mksgunwo 2:0