Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Engine Inmates Trzebniczanka
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 33.8
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Cudak is nu in balbezit. Jaroń onderschept slim de pass. Jaroń geeft een lange en hoge pass. Naruszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Troska rent richting de bal. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Naruszewicz zijn tegenspeler op de grond. Naruszewicz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Dorsz probeert de bal met de borst te controleren. Gazda probeert wanhopig de bal te grijpen. Jaroń rent richting de bal. Jaroń draait met de bal, schiet en ... Gazda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Engine Inmates - Trzebniczanka 0:1

29e minuut.
Chojnowski passt de bal zonder na te denken. Jaroń is nu in balbezit. Świętochowski is nu in balbezit. Jaroń onderschept slim de pass. Jaroń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Drzewoszewski passt de bal in één keer door. Ciliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Habrat zijn tegenspeler op de grond. Habrat krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski onderschept slim de pass. Krzanowski passt de bal zonder na te denken. Naruszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Engine Inmates - Trzebniczanka 0:2

37e minuut.
Jaroń verovert de bal door een tackle van achteren. Cudak is nu in balbezit. Jaroń onderschept slim de pass. Klungelig pakt Krzanowski de bal. Krzanowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engine Inmates 70%, Trzebniczanka 30%.
Engine Inmates - Trzebniczanka 0:2

50e minuut.
Krzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzanowski haalt uit met een fantastische trap. Świętochowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naruszewicz rent richting de bal. Naruszewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Engine Inmates - Trzebniczanka 0:3

65e minuut.
Chlorek rent richting de bal. Chlorek geeft de bal voor. Dorsz heeft problemen om de bal te vangen. Naruszewicz rent richting de bal. Naruszewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Engine Inmates - Trzebniczanka 0:4

69e minuut.
Troska geeft een lange en hoge pass. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroń passt de bal in één keer door. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski schiet op doel. Gazda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Jaroń verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroń probeert naar een medespeler te passen. Naruszewicz rent richting de bal. Naruszewicz haalt uit met een fantastische trap. Gazda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Engine Inmates - Trzebniczanka 0:5

79e minuut.
Preś passt de bal met de wreef. Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorsz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krzanowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Preś komt bij de bal en schiet. Gazda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaroń krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Engine Inmates - Trzebniczanka 0:6

82e minuut.
Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski passt de bal in één keer door. Jaroń is nu in balbezit. Jaroń draait met de bal, schiet en ... Gazda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Engine Inmates - Trzebniczanka 0:7

85e minuut.
Krzanowski speelt de bal door. Naruszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Naruszewicz probeert naar een medespeler te passen. Troska is nu in balbezit. Troska geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Naruszewicz rent richting de bal. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski passt de bal met de wreef. Jaroń rent richting de bal. Jaroń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engine Inmates 69%, Trzebniczanka 31%.
Engine Inmates - Trzebniczanka 0:7