Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Pychowice realsociedal
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten unsatisfactory
average Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Klungelig pakt Tetwin de bal. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios haalt uit met een fantastische trap. Joński probeert de bal aan de voet te houden. Pachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pychowice - realsociedal 1:0

14e minuut.
Cerro geeft een hoge lob. Kałwa kopt de bal weg. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios haalt uit met een fantastische trap. Pachowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pychowice - realsociedal 2:0

19e minuut.
Pawliszyn rent richting de bal. Panorios verovert de bal door een tackle van achteren. Bobkowski is nu in balbezit. Kałwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kałwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Pychowice 27%, realsociedal 73%.
Inter Pychowice - realsociedal 2:0

49e minuut.
Joński heeft problemen om de bal te vangen. Panorios is nu in balbezit. Panorios speelt de bal door. Tetwin is nu in balbezit. Tetwin draait met de bal, schiet en ... Pachowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Klungelig pakt Marie de bal. Met opzet legt Kuska zijn tegenspeler op de grond. Marie raakt geblesseerd tijdens het duel. Marie met een snel genomen vrije trap. Panorios is nu in balbezit. Panorios haalt uit met een fantastische trap. Pachowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pychowice - realsociedal 3:0

57e minuut.
Tetwin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jarzynowski komt het veld opgelopen. Pawliszyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Byra rent richting de bal. Wasil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Byra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zdojski neemt de penalty, wat een uithaal! Nistro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pychowice - realsociedal 3:1

60e minuut.
Kuska met een snelle inworp. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski geeft een hoge lob. Zdojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdojski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Kuska de bal. Bobkowski rent richting de bal. Jarzynowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jarzynowski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Bilewicz is nu in balbezit. Bilewicz met een sublieme pass. Licznerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios onderschept slim de pass. Panorios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Szeluga probeert naar een medespeler te passen. Kałwa is nu in balbezit. Kałwa passt de bal zonder na te denken. Panorios is nu in balbezit. Panorios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nistro trapt de bal weg. Kałwa kopt de bal weg. Klungelig pakt Kret de bal. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Marie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie onderschept slim de pass. Marie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kret de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marie zal de hoekschop nemen. Kałwa is nu in balbezit. Kałwa haalt uit met een fantastische trap. Panorios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cerro passt de bal in één keer door. Kałwa probeert naar een medespeler te passen. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzynowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pychowice - realsociedal 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Pychowice 32%, realsociedal 68%.
Inter Pychowice - realsociedal 4:1