Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Rubin Kazan
univ Tactiek Nancucheo
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
63 gemiddelde waardering 67
formidable Schieten excellent
solid Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Areni probeert naar een medespeler te passen. Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma haalt uit met een fantastische trap. Skourtis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Rubin Kazan 1:0

15e minuut.
Paolantoni is nu in balbezit. Hoàng Thành tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paolantoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Seniuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kocur springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nedelescu geeft de bal voor. Visconde de Taunay is nu in balbezit. Kocur verovert de bal door een tackle van achteren. Kocur draait met de bal, schiet en ... Orava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Rubin Kazan 1:1

20e minuut.
Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atencio probeert naar een medespeler te passen. Taroni is nu in balbezit. Taroni geeft een hoge lob. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Roma kopt de bal weg. Voggenberger probeert naar een medespeler te passen. Holinka geeft een lange en hoge pass. Kocur rent richting de bal. Kocur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Marciniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniszyn geeft een lange en hoge pass. Visconde de Taunay geeft de bal voor. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. Skourtis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Rubin Kazan 2:1

35e minuut.
Visconde de Taunay geeft een hoge lob. Cobas Obarrio kopt de bal weg. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Rubin Kazan 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 56%, Rubin Kazan 44%.
WALLACHIA - Rubin Kazan 3:1

47e minuut.
Kocur is nu in balbezit. Paolantoni is nu in balbezit. Atencio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Atencio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

51e minuut.
Maguinho passt de bal zonder na te denken. Paolantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành begaat een overtreding. Paolantoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seniuk komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hoàng Thành neemt vlug de vrije trap. Voggenberger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma draait met de bal, schiet en ... Skourtis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Rubin Kazan 4:1

59e minuut.
Hoàng Thành geeft de bal voor. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio probeert naar een medespeler te passen. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Skourtis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Inworp. Weissinger komt het veld opgelopen. Lord komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Visconde de Taunay verovert de bal door een tackle van achteren. Visconde de Taunay geeft een hoge lob. Nedelescu onderschept slim de pass. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord schiet op doel. Skourtis bokst de bal weg.

76e minuut.
Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger geeft een hoge lob. Holinka probeert de bal met de borst te controleren. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord schiet op doel. Skourtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kocur passt de bal in één keer door. Marciniszyn rent richting de bal. Simón begaat een overtreding. Simón krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Seniuk met een sublieme pass. Marciniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Visconde de Taunay. Marciniszyn raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Seniuk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pusca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusca passt de bal in één keer door. Kocur rent richting de bal. Paolantoni rent richting de bal. Paolantoni haalt uit met een fantastische trap. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Rubin Kazan 4:2

86e minuut.
Visconde de Taunay geeft een hoge lob. Lord rent richting de bal. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Rubin Kazan 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 57%, Rubin Kazan 43%.
WALLACHIA - Rubin Kazan 5:2