Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Spicul Salcud
univ Tactiek 1.01.1.22
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 61.3
formidable Schieten excellent
solid Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Braham bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Braham is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erazo met een snel genomen vrije trap. Cruzalta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Spicul Salcud 0:1

8e minuut.
Cruzalta passt de bal zonder na te denken. Porcar rent richting de bal. Porcar speelt de bal door. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă draait met de bal, schiet en ... Colasanto bokst de bal weg.

14e minuut.
Vangione bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni met een sublieme pass. Roma rent richting de bal. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio schiet op doel. Gogean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangione onderschept slim de pass. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Spicul Salcud 1:1

30e minuut.
Răduţă is nu in balbezit. Hoàng Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Thành geeft de bal voor. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kılınçtürk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 64%, Spicul Salcud 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - Spicul Salcud 1:1

46e minuut.
Klungelig pakt Areni de bal. Areni geeft een lange en hoge pass. Erazo rent richting de bal. Roma onderschept slim de pass. Roma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Visconde de Taunay geeft de bal voor. Cobas Obarrio rent richting de bal. Erazo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Erazo krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Cobas Obarrio raakt geblesseerd tijdens het duel. Hall zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Taroni de bal. Taroni geeft een lange en hoge pass. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hoàng Thành met een snelle inworp. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo geeft een lange en hoge pass. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Strauts passt de bal zonder na te denken. Roma heeft problemen om de bal te vangen. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Gogean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Spicul Salcud 2:1

63e minuut.
Areni heeft problemen om de bal te vangen. Areni passt de bal met de wreef. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio schiet op doel. Vangione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gogean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Porcar rent richting de bal. Porcar passt de bal met de wreef. Braham rent richting de bal. Braham geeft een lange en hoge pass. Cruzalta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dugonics komt het veld opgelopen. Okienko komt het veld opgelopen. Okienko met een snelle inworp. Taroni geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Spicul Salcud 3:1

75e minuut.
Belu rent richting de bal. Belu passt de bal met de wreef. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta schiet op doel. Colasanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Spicul Salcud 3:2

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemonis komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Vangione rent richting de bal. Roma rent richting de bal. Vangione tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vangione krijgt een gele kaart. Roma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dugonics wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 54%, Spicul Salcud 46%.
WALLACHIA - Spicul Salcud 3:2