Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-31 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47258
Red Lions FC WALLACHIA
asdfggh Tactiek univ
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
69.8 gemiddelde waardering 60.5
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Bogunia rent richting de bal. Bogunia geeft een lange en hoge pass. Isling kopt de bal weg. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak geeft een hoge lob. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Areni is nu in balbezit. Taroni rent richting de bal. Taroni passt de bal in één keer door. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ... Krušlin bokst de bal weg.

19e minuut.
Zaborkin geeft een hoge lob. Hoàng Thành is nu in balbezit. Isling verovert de bal door een tackle van achteren. Isling haalt uit met een fantastische trap. Orava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - WALLACHIA 1:0

21e minuut.
Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborkin onderschept slim de pass. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma draait met de bal, schiet en ... Krušlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kibarses passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wnęczak de bal. Wnęczak met een sublieme pass. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević rent richting de bal. Taroni begaat een overtreding. Taroni krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Radosny rent richting de bal. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chyba krijgt een gele kaart. Anteljević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radosny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wnęczak geeft de bal voor. Isling krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - WALLACHIA 2:0

39e minuut.
Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoàng Thành. Wnęczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaborkin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Radosny de bal. Radosny draait met de bal, schiet en ... Orava bokst de bal weg.

41e minuut.
Hoàng Thành heeft problemen om de bal te vangen. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành begaat een overtreding. Hoàng Thành krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Hoàng Thành kopt de bal weg. Inworp. Wnęczak met de inworp. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 39%, WALLACHIA 61%.
Red Lions FC - WALLACHIA 2:0

47e minuut.
Radosny rent richting de bal. Areni rent richting de bal. Radosny onderschept slim de pass. Radosny geeft een hoge lob. Isling krijgt zijn hoofd ertegen. Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma is nu in balbezit. Lord is nu in balbezit. Lord haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Iancu onderschept slim de pass. Taroni is nu in balbezit. Met opzet legt Iancu zijn tegenspeler op de grond. Iancu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Inworp. Okienko komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Okienko is nu in balbezit. Kovriakovas rent richting de bal. Okienko verovert de bal door een tackle van achteren. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ... Krušlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Wnęczak passt de bal zonder na te denken. Radosny is nu in balbezit. Radosny passt de bal zonder na te denken. Daar is Anteljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Orava speelt de bal door. Kovriakovas kopt de bal weg. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević schiet op doel. Orava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - WALLACHIA 3:0

80e minuut.
Tomašić komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Zaborkin speelt de bal door. Wnęczak is nu in balbezit. Hoàng Thành legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wnęczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kibarses legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Chyba de bal. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - WALLACHIA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 35%, WALLACHIA 65%.
Red Lions FC - WALLACHIA 4:0