Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Red Lions FC
univ Tactiek asdfggh
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 70.3
solide Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Świstak is nu in balbezit. Visconde de Taunay onderschept slim de pass. Visconde de Taunay geeft een lange en hoge pass. Lord heeft problemen om de bal te vangen. Lord schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Isling kopt de bal weg. Świstak heeft problemen om de bal te vangen. Świstak probeert naar een medespeler te passen. Isling rent richting de bal. Isling draait met de bal, schiet en ... Colasanto bokst de bal weg.

21e minuut.
Świstak met een snelle inworp. Anteljević heeft problemen om de bal te vangen. Dugonics rent richting de bal. Anteljević onderschept slim de pass. Anteljević geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević geeft een hoge lob. Visconde de Taunay probeert de bal met de borst te controleren. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dugonics probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świstak met de inworp. Anteljević rent richting de bal. Anteljević geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Visconde de Taunay probeert naar een medespeler te passen. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics geeft de bal voor. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ... Krušlin bokst de bal weg.

38e minuut.
Atencio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radosny met een snelle inworp. Chyliński rent richting de bal. Chyliński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Świstak is nu in balbezit. Świstak passt de bal in één keer door. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chyba de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zaborkin speelt de bal door. Świstak is nu in balbezit. Świstak probeert naar een medespeler te passen. Isling is nu in balbezit. Isling draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 67%, Red Lions FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - Red Lions FC 0:0

46e minuut.
Kibarses komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Anteljević passt de bal met de wreef. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny geeft een lange en hoge pass. Isling krijgt zijn hoofd ertegen. Colasanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Red Lions FC 0:1

51e minuut.
Świstak met een sublieme pass. Anteljević rent richting de bal. Dugonics begaat een overtreding. Dugonics krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Isling rent richting de bal. Isling geeft een lange en hoge pass. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses draait met de bal, schiet en ... Colasanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny passt de bal in één keer door. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses geeft een lange en hoge pass. Visconde de Taunay onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Świstak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Radosny kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Zarabi onderschept slim de pass. Zarabi geeft de bal voor. Kovriakovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovriakovas geeft een hoge lob. Isling maakt een snoekduik en kopt de bal. Colasanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Kupisz komt het veld opgelopen. Lemonis komt het veld opgelopen. Vujanović komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Chyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński passt de bal met de wreef. Radosny is nu in balbezit. Radosny geeft de bal voor. Isling krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Kuffner komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny geeft de bal voor. Lemonis heeft problemen om de bal te vangen. Isling is nu in balbezit. Isling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Red Lions FC 0:2

85e minuut.
Atencio geeft de bal voor. Zaborkin rent richting de bal. Chyliński rent richting de bal. Chyliński geeft een lange en hoge pass. Kibarses springt en kopt de bal. Colasanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

88e minuut.
Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński passt de bal zonder na te denken. Świstak rent richting de bal. Świstak geeft een hoge lob. Kibarses krijgt zijn hoofd ertegen. Colasanto bokst de bal weg.

89e minuut.
Vujanović kopt de bal weg. Chyliński rent richting de bal. Chyliński geeft een hoge lob. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 80%, Red Lions FC 20%.
WALLACHIA - Red Lions FC 0:2