Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-03 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: e_clerrru Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 40528
e_clerrru WALLACHIA
trei Tactiek univ
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
62.5 gemiddelde waardering 62.1
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


14e minuut.
Koško speelt de bal door. Moutsios is nu in balbezit. Moutsios passt de bal met de wreef. Hradecký is nu in balbezit. Hradecký schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Roma kopt de bal weg. Areni rent richting de bal. Areni passt de bal in één keer door. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - WALLACHIA 0:1

24e minuut.
Dugonics speelt de bal door. Areni is nu in balbezit. Areni passt de bal in één keer door. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dziuba maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Atencio heeft problemen om de bal te vangen. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong draait met de bal, schiet en ... Colasanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
e_clerrru - WALLACHIA 1:1

33e minuut.
Wong is nu in balbezit. Atencio begaat een overtreding. Wong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alibert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hradecký maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 51%, WALLACHIA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
e_clerrru - WALLACHIA 1:1

46e minuut.
Dugonics passt de bal zonder na te denken. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarz verovert de bal door een tackle van achteren. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma draait met de bal, schiet en ... Muir bokst de bal weg.

56e minuut.
Inworp. Alibert met een snelle inworp. Taroni is nu in balbezit. Wong verovert de bal door een tackle van achteren. Wong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zarabi geeft de bal voor. Dugonics speelt de bal door. Piekarz rent richting de bal. Roma onderschept slim de pass. Roma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Alibert passt de bal met de wreef. Atencio is nu in balbezit. Atencio speelt de bal door. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muir bokst de bal weg.

68e minuut.
Roma rent richting de bal. Lord is nu in balbezit. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Roma is nu in balbezit. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - WALLACHIA 1:2

68e minuut.
Okienko komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atencio geeft een lange en hoge pass. Koško kopt de bal weg. Areni rent richting de bal. Areni geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roma rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - WALLACHIA 1:3

75e minuut.
Weissinger komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Moutsios geeft een hoge lob. Zarabi kopt de bal weg. Taroni speelt de bal door. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Areni met de inworp. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger geeft de bal voor. Okienko springt en kopt de bal. Muir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moutsios met een snelle inworp. Barracosa geeft een hoge lob. Wong is nu in balbezit. Wong haalt uit met een fantastische trap. Colasanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 56%, WALLACHIA 44%.
e_clerrru - WALLACHIA 1:3