Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA e_clerrru
univ Tactiek trei
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 61.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Lord kopt de bal weg. Dugonics rent richting de bal. Dugonics passt de bal zonder na te denken. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel. Muir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Barracosa is nu in balbezit. Barracosa passt de bal in één keer door. Moutsios probeert naar een medespeler te passen. Carioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioti haalt uit met een fantastische trap. Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Piekarz rent richting de bal. Piekarz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dugonics met de inworp. Lord geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord onderschept slim de pass. Lord passt de bal met de wreef. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Muir bokst de bal weg.

38e minuut.
Piekarz kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dugonics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lord is nu in balbezit. Lord geeft de bal voor. Muir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Visconde de Taunay heeft problemen om de bal te vangen. Carioti rent richting de bal. Visconde de Taunay controleert de bal met de borst. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe draait met de bal, schiet en ... Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Dziuba rent richting de bal. Roma onderschept slim de pass. Moutsios rent richting de bal. Roma onderschept slim de pass. Roma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 40%, e_clerrru 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - e_clerrru 0:0

57e minuut.
Barracosa rent richting de bal. Barracosa passt de bal in één keer door. Alibert speelt de bal door. Wong is nu in balbezit. Wong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - e_clerrru 0:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okienko komt het veld opgelopen. Kuffner komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasser schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taroni wilt de vrije trap nemen. Muir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - e_clerrru 1:1

77e minuut.
Inworp. Weissinger komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Chyba verovert de bal door een tackle van achteren. Hall geeft een hoge lob. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko rent richting de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Weissinger passt de bal in één keer door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko rent richting de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ... Muir probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - e_clerrru 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 45%, e_clerrru 55%.
WALLACHIA - e_clerrru 2:1