Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA ARSENAL Zalău
univ Tactiek mosu 1
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
59.2 gemiddelde waardering 60
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Pinelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ciortea de bal. Zarabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hall passt de bal zonder na te denken. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics probeert naar een medespeler te passen. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Horodinca met een harde bal richting middenveld. Chyba kopt de bal weg. Hariton probeert naar een medespeler te passen. Surdu is nu in balbezit. Surdu haalt uit met een fantastische trap. Colasanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Chyba passt de bal in één keer door. Areni is nu in balbezit. Areni passt de bal in één keer door. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. Horodinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pinelli passt de bal in één keer door. Gogola met een sublieme pass. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane schiet op doel. Colasanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 0:1

43e minuut.
Trică speelt de bal door. Taroni rent richting de bal. Taroni passt de bal in één keer door. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 48%, ARSENAL Zalău 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 1:1

59e minuut.
Chyba passt de bal met de wreef. Areni is nu in balbezit. Trică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trică krijgt een gele kaart. Areni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okienko komt het veld opgelopen. Dugonics zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 2:1

61e minuut.
Areni is nu in balbezit. Areni speelt de bal door. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. Horodinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 3:1

66e minuut.
Volkan probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành geeft een hoge lob. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. Horodinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Zarabi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Okienko kopt de bal weg. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap. Horodinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 4:1

70e minuut.
Visconde de Taunay komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pinelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hall. Pinelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Gogola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Surdu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Chyba onderschept slim de pass. Pinelli onderschept slim de pass. Pinelli geeft een hoge lob. Surdu rent richting de bal. Surdu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Weissinger komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Weissinger verovert de bal door een tackle van achteren. Weissinger probeert naar een medespeler te passen. Hariton verovert de bal door een tackle van achteren. Okienko rent richting de bal. Okienko schiet op doel. Horodinca bokst de bal weg. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hariton heeft problemen om de bal te vangen. Okienko is nu in balbezit. Okienko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 37%, ARSENAL Zalău 63%.
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 5:1