Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-21 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Zalau Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 29490
ARSENAL Zalău WALLACHIA
mosu 1 Tactiek univ
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
64.5 gemiddelde waardering 61
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Taroni is nu in balbezit. Taroni speelt de bal door. Daar is Areni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Areni geeft een hoge lob. Roma springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Atencio is nu in balbezit. Atencio geeft een hoge lob. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Horodinca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL Zalău - WALLACHIA 0:1

16e minuut.
Roma is nu in balbezit. Hariton onderschept slim de pass. Lord is nu in balbezit. Lord haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL Zalău - WALLACHIA 0:2

29e minuut.
Inworp. Pinelli met de inworp. Alías is nu in balbezit. Alías geeft de bal voor. Zabokrzycki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Taroni met een sublieme pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogola begaat een overtreding. Gogola krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Walk geeft een lange en hoge pass. Daar is Yepko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visconde de Taunay maakt een afschuwelijke overtreding. Visconde de Taunay krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Atencio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pinelli met de inworp. Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías geeft een lange en hoge pass. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL Zalău 46%, WALLACHIA 54%.
ARSENAL Zalău - WALLACHIA 0:2

49e minuut.
Visconde de Taunay rent richting de bal. Yepko verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yepko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zabokrzycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lord stond buitenspel. Okienko komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Gogola met een sublieme pass. Pinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Atencio zijn tegenspeler op de grond. Atencio krijgt een gele kaart. Pinelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinelli met een snel genomen vrije trap. Zabokrzycki krijgt zijn hoofd ertegen. Orava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Kuffner komt het veld opgelopen. Weissinger komt het veld opgelopen. Dugonics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okienko is nu in balbezit. Okienko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Roma passt de bal met de wreef. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics probeert naar een medespeler te passen. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Dugonics met een snelle inworp. Hariton geeft een lange en hoge pass. Surdu kopt de bal weg. Zabokrzycki controleert de bal met de borst. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hariton geeft een lange en hoge pass. Chyba kopt de bal weg. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Roma springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL Zalău 55%, WALLACHIA 45%.
ARSENAL Zalău - WALLACHIA 0:2