Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. FRONTIERA WALLACHIA
tom1.1 jos Tactiek univ
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 61.5
very good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen outstanding


26e minuut.
Hagiu is nu in balbezit. Dugonics onderschept slim de pass. Dugonics passt de bal zonder na te denken. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Portillo geeft de bal voor. Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş begaat een overtreding. Idoraş krijgt een gele kaart. Atencio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atencio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Dvéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Atencio kopt de bal weg. Daar is Areni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Areni passt de bal zonder na te denken. Daar is Dugonics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugonics haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Stręt rent richting de bal. Lord onderschept slim de pass. Rudnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Maćkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma onderschept slim de pass. Rudnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Visconde de Taunay verovert de bal door een tackle van achteren. Visconde de Taunay geeft een lange en hoge pass. Dugonics met een sublieme pass. Lord heeft problemen om de bal te vangen. Lord draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuţiu komt het veld opgelopen. Coman komt het veld opgelopen. Choony komt het veld opgelopen. Areni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dugonics speelt de bal door. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Choony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 67%, WALLACHIA 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:0

46e minuut.
Areni is nu in balbezit. Areni passt de bal met de wreef. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:1

48e minuut.
Areni probeert naar een medespeler te passen. Lord rent richting de bal. Rudnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okienko komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Taroni rent richting de bal. Taroni probeert naar een medespeler te passen. Okienko rent richting de bal. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Atencio speelt de bal door. Goldinas is nu in balbezit. Goldinas passt de bal in één keer door. Amariei is nu in balbezit. Amariei draait met de bal, schiet en ... Orava bokst de bal weg. Okienko is nu in balbezit. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goldinas. Goldinas krijgt een gele kaart. Roma raakt geblesseerd tijdens het duel. Weissinger komt het veld opgelopen. Kuffner komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kuffner is nu in balbezit. Kuffner geeft een lange en hoge pass. Okienko kopt de bal weg. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Goldinas rent richting de bal. Goldinas geeft een hoge lob. Amariei is nu in balbezit. Amariei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 65%, WALLACHIA 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 1:1