Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 39240
Travelers WALLACHIA
10++ Tactiek univ
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
65.5 gemiddelde waardering 58.3
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


20e minuut.
Wojciechowski kopt de bal weg. Gugu rent richting de bal. Dugonics begaat een overtreding. Dugonics krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lachanas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Deveen de bal. Deveen geeft een hoge lob. Ciupitu maakt een snoekduik en kopt de bal. Colasanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

29e minuut.
Visconde de Taunay maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Roma controleert de bal met de borst. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - WALLACHIA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 38%, WALLACHIA 62%.
Travelers - WALLACHIA 0:1

53e minuut.
Dugonics is nu in balbezit. Dugonics passt de bal met de wreef. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap. Balestro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Yakışık met een snelle inworp. Deveen geeft de bal voor. Gugu krijgt zijn hoofd ertegen. Chyba kopt de bal weg. Deveen geeft een lange en hoge pass. Colasanto bokst de bal weg.

59e minuut.
Lachanas geeft een hoge lob. Colasanto probeert naar een medespeler te passen. Areni kopt de bal weg. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Lord controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Reis komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ciupitu kopt de bal weg. Gugu is nu in balbezit. Gugu probeert naar een medespeler te passen. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. Colasanto bokst de bal weg.

67e minuut.
Cimmini met de inworp. Lachanas rent richting de bal. Lachanas geeft een lange en hoge pass. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. Colasanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cimmini zal de hoekschop nemen. Gugu is nu in balbezit. Gugu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lord rent richting de bal. Dugonics rent richting de bal. Dugonics speelt de bal door. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Balestro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Lemonis komt het veld opgelopen. Kupisz komt het veld opgelopen. Zitoumi komt het veld opgelopen. Vujanović komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Zarabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarabi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cimmini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gugu geeft de bal voor. Colasanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Cimmini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lachanas is nu in balbezit. Lachanas geeft een lange en hoge pass. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Reis probeert naar een medespeler te passen. Deveen rent richting de bal. Deveen passt de bal met de wreef. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 39%, WALLACHIA 61%.
Travelers - WALLACHIA 0:1