Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-21 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23701
Universitatea Cluj-Napoca WALLACHIA
UCJ 4312 Tactiek univ
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
54.4 gemiddelde waardering 60.1
solid Schieten excellent
good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Atencio geeft een lange en hoge pass. Roma rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Areni neemt de hoekschop. Lord springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Atencio onderschept slim de pass. Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni passt de bal met de wreef. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - WALLACHIA 0:1

16e minuut.
Areni is nu in balbezit. Areni probeert naar een medespeler te passen. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Hall onderschept slim de pass. Hall passt de bal met de wreef. Ronaldo is nu in balbezit. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Lord kopt de bal weg. Mądzielewski rent richting de bal. Dugonics verovert de bal door een tackle van achteren. Dugonics geeft de bal voor. Roma springt en kopt de bal. Czyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Areni de bal. Areni passt de bal zonder na te denken. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ... Czyż probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - WALLACHIA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 62%, WALLACHIA 38%.
Universitatea Cluj-Napoca - WALLACHIA 0:2

47e minuut.
Marin probeert de bal aan de voet te houden. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marin krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Roma controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lemonis komt het veld opgelopen. Kupisz komt het veld opgelopen. Vujanović komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lemonis onderschept slim de pass. Lemonis geeft een hoge lob. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ... Czyż probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - WALLACHIA 0:3

76e minuut.
Lemonis speelt de bal door. Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni speelt de bal door. Dugonics geeft de bal voor. Vujanović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Mądzielewski is nu in balbezit. Dugonics onderschept slim de pass. Dugonics passt de bal in één keer door. Lord is nu in balbezit. Lord haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nicolici met een sublieme pass. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Colasanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - WALLACHIA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 55%, WALLACHIA 45%.
Universitatea Cluj-Napoca - WALLACHIA 1:3