Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Universitatea Cluj-Napoca
univ Tactiek U3412
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
6 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
60.6 gemiddelde waardering 54.1
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Taroni speelt de bal door. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics geeft een hoge lob. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Czyż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Chyba passt de bal zonder na te denken. Ronaldo geeft de bal voor. Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata onderschept slim de pass. Hirata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Wielopolski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taroni. Taroni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 36%, Universitatea Cluj-Napoca 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - Universitatea Cluj-Napoca 0:0

52e minuut.
Areni met een sublieme pass. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo onderschept slim de pass. Lord verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Universitatea Cluj-Napoca 1:0

61e minuut.
Buitenspel voor Lord. Goede buitenspelval van de verdediging. Okienko komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ghiţescu met een snelle inworp. Wielopolski rent richting de bal. Dugonics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dugonics krijgt een gele kaart.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hirata stond buitenspel. Kuffner komt het veld opgelopen. Weissinger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 37%, Universitatea Cluj-Napoca 63%.
WALLACHIA - Universitatea Cluj-Napoca 1:0