Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA BT 98 RAZ
univ Tactiek 5*3*2*
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fornaris met een snelle inworp. Visconde de Taunay is nu in balbezit. Rogacz onderschept slim de pass. Rogacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fornaris geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tsouras rent richting de bal. Tsouras geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogacz rent richting de bal. Rogacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - BT 98 RAZ 0:1

17e minuut.
Taroni probeert naar een medespeler te passen. Areni is nu in balbezit. Areni geeft een hoge lob. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. Pirela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - BT 98 RAZ 1:1

35e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dugonics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugonics geeft een hoge lob. Lord krijgt zijn hoofd ertegen. Pirela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - BT 98 RAZ 2:1

42e minuut.
Pełszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord onderschept slim de pass. Areni rent richting de bal. Areni geeft een hoge lob. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal. Pirela bokst de bal weg.

45e minuut.
Roma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valerie. Roma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Taroni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pełszyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pirela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - BT 98 RAZ 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 37%, BT 98 RAZ 63%.
WALLACHIA - BT 98 RAZ 3:1

50e minuut.
Colasanto geeft de bal voor. Ranović kopt de bal weg. Visconde de Taunay is nu in balbezit. Visconde de Taunay geeft een hoge lob. Pełszyk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris passt de bal in één keer door. Rogacz rent richting de bal. Rogacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - BT 98 RAZ 3:2

60e minuut.
Colasanto speelt de bal door. Taroni kopt de bal weg. Klungelig pakt Valerie de bal. Dugonics geeft de bal voor. Roma springt en kopt de bal. Pirela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Roma is nu in balbezit. Roma geeft de bal voor. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord schiet op doel. Pirela probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Areni met een snelle inworp. Daar is Dugonics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugonics geeft een hoge lob. Lord maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kupisz komt het veld opgelopen. Lemonis komt het veld opgelopen. Vujanović komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Rogacz is nu in balbezit. Kupisz begaat een overtreding. Rogacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roosjen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gmitrzuk springt en kopt de bal. Colasanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - BT 98 RAZ 3:3

80e minuut.
Lord kopt de bal weg. Vujanović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ranović. Vujanović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz met een sublieme pass. Dugonics geeft een hoge lob. Vujanović springt en kopt de bal. Pirela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović is nu in balbezit. Valerie verovert de bal door een tackle van achteren. Lord onderschept slim de pass. Lord schiet op doel. Pirela bokst de bal weg.

84e minuut.
Areni passt de bal in één keer door. Dugonics geeft de bal voor. May heeft problemen om de bal te vangen. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zarabi kopt de bal weg. Areni is nu in balbezit. Areni passt de bal met de wreef. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dugonics rent richting de bal. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ... Pirela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - BT 98 RAZ 4:3

87e minuut.
Rogacz rent richting de bal. Rogacz geeft de bal voor. Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmitrzuk onderschept slim de pass. Gmitrzuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dugonics rent richting de bal. Dugonics geeft de bal voor. Lord kopt de bal weg. Vujanović heeft problemen om de bal te vangen. Vujanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 40%, BT 98 RAZ 60%.
WALLACHIA - BT 98 RAZ 4:3