Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA F.C. Dolj
univ Tactiek Tactica 04
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
58.9 gemiddelde waardering 41
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


4e minuut.
Dugonics met een sublieme pass. Areni speelt de bal door. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ... Sysiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciprián bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ... Sysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Hall geeft de bal voor. Langenegger kopt de bal weg. Areni rent richting de bal. Areni geeft een lange en hoge pass. Roma springt en kopt de bal. Sysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Areni passt de bal in één keer door. Taroni probeert naar een medespeler te passen. Roma is nu in balbezit. Lord rent richting de bal. Lord schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Sauser met de inworp. Taroni is nu in balbezit. Knobel onderschept slim de pass. Knobel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sauser rent richting de bal. Dugonics onderschept slim de pass. Dugonics geeft een hoge lob. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Lord onderschept slim de pass. Roma is nu in balbezit. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap. Ciprián probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Dugonics met de inworp. Gränni is nu in balbezit. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 34%, F.C. Dolj 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - F.C. Dolj 0:0

47e minuut.
Dugonics met een snelle inworp. Gränni is nu in balbezit. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord draait met de bal, schiet en ... Ciprián probeert de bal aan de voet te houden. Sysiak bokst de bal weg.

49e minuut.
Taroni geeft de bal voor. Zurbriggen kopt de bal weg. Sauser is nu in balbezit. Roma onderschept slim de pass. Roma draait met de bal, schiet en ... Sysiak bokst de bal weg.

55e minuut.
Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Frischknecht onderschept slim de pass. Sauser geeft een hoge lob. Knobel is nu in balbezit. Knobel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fermić passt de bal zonder na te denken. Dugonics geeft de bal voor. Klungelig pakt Langenegger de bal. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. Sysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Lord kopt de bal weg. Roma rent richting de bal. Gränni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gränni krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Areni is nu in balbezit. Areni probeert naar een medespeler te passen. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. Dolj 1:0

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kupisz komt het veld opgelopen. Vujanović komt het veld opgelopen. Lemonis komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Sauser speelt de bal door. Vujanović is nu in balbezit. Frischknecht rent richting de bal. Vujanović onderschept slim de pass. Vujanović haalt uit met een fantastische trap. Sysiak bokst de bal weg.

85e minuut.
Zarabi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lord probeert de bal met de borst te controleren. Lord haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gränni de bal onder controle te krijgen. Sysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. Dolj 2:0

89e minuut.
Areni geeft een hoge lob. Lord is nu in balbezit. Vujanović rent richting de bal. Vujanović haalt uit met een fantastische trap. Sysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. Dolj 3:0

90e minuut.
Lemonis geeft een hoge lob. Langenegger is nu in balbezit. Areni onderschept slim de pass. Areni geeft een hoge lob. Vujanović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 28%, F.C. Dolj 72%.
WALLACHIA - F.C. Dolj 3:0