Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Dolj WALLACHIA
Tactica 04 Tactiek univ
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
57.7 gemiddelde waardering 60.1
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Nović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nović geeft de bal voor. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki schiet op doel. Orava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pavlovic geeft de bal voor. Klungelig pakt Casagrande de bal. Lord rent richting de bal. Lord schiet op doel. Cuccarede werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - WALLACHIA 0:1

19e minuut.
Inworp. Dugonics met een snelle inworp. Areni is nu in balbezit. Areni geeft de bal voor. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lord is nu in balbezit. Lord haalt uit met een fantastische trap. Cuccarede maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - WALLACHIA 0:2

22e minuut.
Lord rent richting de bal. Nović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gattlen kopt de bal weg. Konecki is nu in balbezit. Chyba rent richting de bal. Konecki onderschept slim de pass. Konecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Hall geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raponi met een snelle inworp. Körgöz geeft een hoge lob. Konecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - WALLACHIA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dolj 72%, WALLACHIA 28%.
F.C. Dolj - WALLACHIA 1:2

56e minuut.
Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba rent richting de bal. Konecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gattlen is nu in balbezit. Gattlen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lord is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dugonics neemt de hoekschop. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuccarede maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - WALLACHIA 1:3

63e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka verovert de bal door een tackle van achteren. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord schiet op doel. Cuccarede werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Inworp. Okienko komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gattlen stond buitenspel. Weissinger komt het veld opgelopen. Kuffner komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Atencio met een sublieme pass. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casagrande krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Cuccarede probeert naar een medespeler te passen. Körgöz is nu in balbezit. Körgöz passt de bal met de wreef. Gattlen rent richting de bal. Gattlen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Taroni kopt de bal weg. Daar is Roma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano is nu in balbezit. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma schiet op doel. Cuccarede bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dolj 69%, WALLACHIA 31%.
F.C. Dolj - WALLACHIA 1:3