Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Recreativo Granada C.F Plata Y Castañar FC
532 tactica Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
weak Passen poor
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Morón Vizcaíno met een sublieme pass. Daar is Intriago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrejcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo onderschept slim de pass. Naranjo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Lattaruli is nu in balbezit. Ruiz Hierro is nu in balbezit. Lattaruli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruiz Hierro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Dąbski geeft de bal voor. Paraschiv kopt de bal weg. Lattaruli is nu in balbezit. Beraza is nu in balbezit. Beraza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv probeert naar een medespeler te passen. Lattaruli rent richting de bal. Lattaruli draait met de bal, schiet en ... Rojas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - Plata Y Castañar FC 1:0

25e minuut.
Ruiz Hierro is nu in balbezit. Beraza verovert de bal door een tackle van achteren. Beraza passt de bal in één keer door. Lattaruli is nu in balbezit. Lattaruli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Paraschiv probeert naar een medespeler te passen. Lattaruli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattaruli passt de bal in één keer door. Beraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - Plata Y Castañar FC 2:0

32e minuut.
Beraza passt de bal zonder na te denken. Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv met een sublieme pass. Lattaruli is nu in balbezit. Lattaruli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Morón Vizcaíno heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Villar is nu in balbezit. Morón Vizcaíno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morón Vizcaíno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Granada C.F 45%, Plata Y Castañar FC 55%.
Recreativo Granada C.F - Plata Y Castañar FC 2:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haugland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruiz Hierro controleert de bal met de borst. Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Rodríguez Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattaruli verovert de bal door een tackle van achteren. Lattaruli geeft de bal voor. Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv geeft een lange en hoge pass. Rojas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Paraschiv probeert de bal met de borst te controleren. Pernía onderschept slim de pass. Pernía passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lattaruli de bal. Lattaruli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - Plata Y Castañar FC 3:0

85e minuut.
Barcala speelt de bal door. Andrejcsik is nu in balbezit. Andrejcsik passt de bal zonder na te denken. Lattaruli rent richting de bal. Lattaruli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rojas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Granada C.F 28%, Plata Y Castañar FC 72%.
Recreativo Granada C.F - Plata Y Castañar FC 3:0