Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Buona Birre FC Banik Havířov
451 Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Inworp. Moník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chlupáč is nu in balbezit. Chlupáč haalt uit met een fantastische trap. Kolbaba kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kohlíček rent richting de bal. Kohlíček passt de bal in één keer door. Moník rent richting de bal. Raný onderschept slim de pass. Raný draait met de bal, schiet en ... Snopek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ježík kopt de bal weg. Raný bereikt de bal nog maar net als eerste. Raný haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Buona Birre 62%, FC Banik Havířov 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Buona Birre - FC Banik Havířov 0:0

48e minuut.
Dlapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohlíček onderschept slim de pass. Raný is nu in balbezit. Raný draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Rayman de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Buona Birre - FC Banik Havířov 0:1

58e minuut.
Jamrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluháček verovert de bal door een tackle van achteren. Pluháček passt de bal in één keer door. Raný heeft problemen om de bal te vangen. Raný draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pluháček kopt de bal weg. Raný bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jamrich. Jamrich krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pluháček met de inworp. Kohlíček controleert de bal met de borst. Jamrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohlíček verovert de bal door een tackle van achteren. Kohlíček geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Raný is nu in balbezit. Raný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Buona Birre - FC Banik Havířov 0:2

79e minuut.
Rauch geeft de bal voor. Inworp. Pluháček met een snelle inworp. Kohlíček probeert de bal met de borst te controleren. Kohlíček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Švach met een sublieme pass. Jamrich is nu in balbezit. Švach begaat een overtreding. Jamrich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dlapa komt bij de bal en schiet. Mlejnský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Rauch geeft de bal voor. Jankovec probeert de bal met de borst te controleren. Moník rent richting de bal. Jankovec onderschept slim de pass. Jankovec geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kejklíř rent richting de bal. Kejklíř geeft de bal voor. Rayman is nu in balbezit. Raný onderschept slim de pass. Raný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Buona Birre 69%, FC Banik Havířov 31%.
A.C. Buona Birre - FC Banik Havířov 0:2