Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 18:48
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: Čokokotel
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13983
FC Čokotatranky Hradiště AC MILAN CZECH
Šáša Krasty Tactiek AAAAAAAAA
32% Balbezit 68%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
9 gemiddelde waardering 39.1
tragic Schieten very good
tragic Passen adequate
tragic Verdedigen weak


1e minuut.
Veseliu passt de bal met de wreef. Bourbiaux rent richting de bal. Bourbiaux geeft een hoge lob. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:1

6e minuut.
Tmušić speelt de bal door. Klungelig pakt Veseliu de bal. Veseliu passt de bal zonder na te denken. Yalınsoy is nu in balbezit. Yalınsoy schiet op doel. Krumov bokst de bal weg. Yalınsoy is nu in balbezit. Yalınsoy draait met de bal, schiet en ... Krumov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smékal heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Satılmaz met een sublieme pass. Yalınsoy is nu in balbezit. Jankulovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yalınsoy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yalınsoy kan niet meer verder spelen.

14e minuut.
Veseliu onderschept slim de pass. Veseliu passt de bal met de wreef. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Krumov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:2

14e minuut.
Podrazil is nu in balbezit. Podrazil passt de bal zonder na te denken. Jankulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:3

21e minuut.
Satılmaz is nu in balbezit. Likanlewful onderschept slim de pass. Likanlewful geeft een lange en hoge pass. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:4

25e minuut.
Veseliu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jankulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:5

35e minuut.
Likanlewful heeft problemen om de bal te vangen. Likanlewful passt de bal in één keer door. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:6

38e minuut.
Tmušić passt de bal zonder na te denken. Bourbiaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbiaux geeft een hoge lob. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Tmušić rent richting de bal. Tmušić geeft een lange en hoge pass. Smékal rent richting de bal. Bourbiaux rent richting de bal. Bourbiaux schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Veseliu speelt de bal door. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez geeft de bal voor. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Čokotatranky Hradiště 64%, AC MILAN CZECH 36%.
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:6

46e minuut.
Veseliu is nu in balbezit. Veseliu geeft een hoge lob. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Krumov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:7

48e minuut.
Likanlewful passt de bal in één keer door. Brajgel is nu in balbezit. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo draait met de bal, schiet en ... Krumov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:8

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dostálek met een snelle inworp. Likanlewful geeft een hoge lob. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Krumov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Brajgel trapt de bal weg. Bourbiaux kopt de bal weg. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:9

53e minuut.
Vastamäki met een sublieme pass. Castillo is nu in balbezit. Castillo speelt de bal door. Likanlewful bereikt de bal nog maar net als eerste. Likanlewful schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:10

56e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Likanlewful bereikt de bal nog maar net als eerste. Likanlewful probeert naar een medespeler te passen. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Krumov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:11

62e minuut.
Dostálek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Likanlewful zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Krucký is nu in balbezit. Tmušić verovert de bal door een tackle van achteren. Tmušić met een sublieme pass. Klungelig pakt Castillo de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Likanlewful met een sublieme pass. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Likanlewful speelt de bal door. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo schiet op doel. Krumov bokst de bal weg.

75e minuut.
Tmušić geeft de bal voor. Klungelig pakt Dostálek de bal. Likanlewful is nu in balbezit. Likanlewful haalt uit met een fantastische trap. Krumov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Krucký de bal. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Krumov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Jankulovski heeft problemen om de bal te vangen. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... Krumov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:12

79e minuut.
Karacabey met een sublieme pass. Daar is Jankulovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu draait met de bal, schiet en ... Krumov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:13

81e minuut.
Inworp. Jiménez met de inworp. Castillo is nu in balbezit. Likanlewful is nu in balbezit. Likanlewful haalt uit met een fantastische trap. Krumov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Karacabey probeert naar een medespeler te passen. Likanlewful rent richting de bal. Likanlewful speelt de bal door. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:14

89e minuut.
Bourbiaux passt de bal zonder na te denken. Daar is Likanlewful, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Čokotatranky Hradiště 77%, AC MILAN CZECH 23%.
FC Čokotatranky Hradiště - AC MILAN CZECH 0:15