Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PENNY pičusové
taktika Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten hopeloos
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


31e minuut.
Palma is nu in balbezit. Palma geeft een hoge lob. Kmoch met een sublieme pass. Vodháněl rent richting de bal. Vodháněl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Podobiński geeft een lange en hoge pass. Pazderka met een sublieme pass. Hykl heeft problemen om de bal te vangen. Guman rent richting de bal. Guman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PENNY 54%, pičusové 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PENNY - pičusové 0:0

54e minuut.
Kopunec heeft problemen om de bal te vangen. Kopunec met een sublieme pass. Janosik is nu in balbezit. Vodháněl verovert de bal door een tackle van achteren. Vodháněl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jaroszuk is nu in balbezit. Kopunec verovert de bal door een tackle van achteren. Kopunec passt de bal met de wreef. Kout bereikt de bal nog maar net als eerste. Kout schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kout speelt de bal door. Kopunec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knakal. Kopunec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kopunec kan niet meer verder spelen. Balíček komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Dahlmeier rent richting de bal. Guman rent richting de bal. Kmoch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kmoch krijgt een gele kaart. Guman raakt geblesseerd tijdens het duel. Guman komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PENNY 65%, pičusové 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PENNY - pičusové 0:0