Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax amsterdam FC Socchi Prchalov
352 Tactiek attak
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 47.9
solide Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Beclea is nu in balbezit. Beclea met een sublieme pass. Gaidoş rent richting de bal. Marulić onderschept slim de pass. Marulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Tesák kopt de bal weg. Buček bereikt de bal nog maar net als eerste. Buček passt de bal met de wreef. Marulić rent richting de bal. Marulić draait met de bal, schiet en ... Šunjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Marulić is nu in balbezit. de Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. de Quintana geeft een lange en hoge pass. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Fabiano geeft een lange en hoge pass. de Quintana geeft een hoge lob. Kužet rent richting de bal. Klungelig pakt Kužet de bal. Kužet draait met de bal, schiet en ... Holeňák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kužet rent richting de bal. Kužet geeft de bal voor. Harańczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Socchi Prchalov 1:0

37e minuut.
Strzykalski geeft de bal voor. Tesák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kužet is nu in balbezit. Ramallo verovert de bal door een tackle van achteren. Ramallo geeft een hoge lob. Šunjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kužet rent richting de bal. Kužet met een sublieme pass. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax amsterdam 48%, FC Socchi Prchalov 52%.
Ajax amsterdam - FC Socchi Prchalov 1:0

46e minuut.
Marulić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tesák de bal. Kužet rent richting de bal. Kužet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Lizi rent richting de bal. Lizi geeft een lange en hoge pass. Harańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Harańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Socchi Prchalov 2:0

51e minuut.
Bułka speelt de bal door. Heller is nu in balbezit. Heller probeert naar een medespeler te passen. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drulák met de inworp. Lizi geeft een lange en hoge pass. Daar is Harańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harańczyk draait met de bal, schiet en ... Holeňák bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Socchi Prchalov 3:0

58e minuut.
Daar is Buček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buček geeft een lange en hoge pass. Marulić heeft problemen om de bal te vangen. Marulić draait met de bal, schiet en ... Šunjić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Socchi Prchalov 3:1

59e minuut.
Onderka geeft de bal voor. Klungelig pakt de Quintana de bal. Marulić is nu in balbezit. Marulić draait met de bal, schiet en ... Šunjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Socchi Prchalov 3:2

65e minuut.
Beclea rent richting de bal. Beclea passt de bal zonder na te denken. de Quintana probeert naar een medespeler te passen. Tesák rent richting de bal. Tesák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ajax amsterdam - FC Socchi Prchalov 3:3

69e minuut.
Onderka kopt de bal weg. de Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Beclea rent richting de bal. Beclea passt de bal in één keer door. Marulić is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Duro controleert de bal met de borst. Gaidoş rent richting de bal. Beclea begaat een overtreding. Beclea krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Beclea probeert naar een medespeler te passen. Marulić rent richting de bal. de Quintana maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, de Quintana moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! de Quintana schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Klungelig pakt Gaidoş de bal. Thiên Hưng rent richting de bal. Thiên Hưng passt de bal zonder na te denken. Tesák is nu in balbezit. Tesák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Duro de bal. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić probeert naar een medespeler te passen. Tesák is nu in balbezit. Tesák schiet op doel. Šunjić bokst de bal weg.

82e minuut.
Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesák rent richting de bal. Tesák speelt de bal door. Marulić rent richting de bal. Marulić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Socchi Prchalov 3:4

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buček met een snelle inworp. Klungelig pakt Ramallo de bal. Ramallo geeft een hoge lob. Marulić maakt een snoekduik en kopt de bal. Šunjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tesák heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax amsterdam 55%, FC Socchi Prchalov 45%.
Ajax amsterdam - FC Socchi Prchalov 3:4