Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1 FC Liverpool Autofakerovice HC JZD
Normal Tactiek útočný mrak
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 33.3
slecht Schieten redelijk
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Tejkal kopt de bal weg. Matouch is nu in balbezit. Matouch passt de bal zonder na te denken. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán draait met de bal, schiet en ... Třeštil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pešule geeft een lange en hoge pass. Krupka geeft een lange en hoge pass. Krpeš kopt de bal weg. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Třeštil trapt de bal weg. Bína kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Shick de bal onder controle te krijgen. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán schiet op doel. Třeštil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bína rent richting de bal. Bína speelt de bal door. Shick is nu in balbezit. Pelikán verovert de bal door een tackle van achteren. Pelikán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - Autofakerovice HC JZD 0:1

20e minuut.
Fortyn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupka met de inworp. Kokořínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokořínský geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pelikán de bal. Pelikán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - Autofakerovice HC JZD 0:2

38e minuut.
Třeštil met een harde bal richting middenveld. Inworp. Kepl met een snelle inworp. Daar is Bína, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bína draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Bína de bal onder controle te krijgen. Kolben bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Krpeš zijn tegenspeler op de grond. Krpeš krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Fortyn onderschept slim de pass. Fortyn geeft de bal voor. Dražan geeft de bal voor. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 FC Liverpool 74%, Autofakerovice HC JZD 26%.
1 FC Liverpool - Autofakerovice HC JZD 0:2

47e minuut.
Krpeš rent richting de bal. Bína rent richting de bal. Krpeš rent richting de bal. Krpeš schiet op doel. Kolben probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Krupka geeft een hoge lob. Shick heeft problemen om de bal te vangen. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán draait met de bal, schiet en ... Třeštil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Matouch speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokořínský rent richting de bal. Kokořínský geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - Autofakerovice HC JZD 0:3

66e minuut.
Tejkal is nu in balbezit. Krupka verovert de bal door een tackle van achteren. Krupka geeft de bal voor. Pelikán rent richting de bal. Pelikán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Krupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal rent richting de bal. Krupka begaat een overtreding. Krupka krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kolben rent richting de bal. Bína onderschept slim de pass. Krpeš speelt de bal door. Pelikán rent richting de bal. Pelikán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kokořínský is nu in balbezit. Kokořínský geeft een hoge lob. Krpeš probeert naar een medespeler te passen. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bína bereikt de bal nog maar net als eerste. Bína schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - Autofakerovice HC JZD 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 FC Liverpool 71%, Autofakerovice HC JZD 29%.
1 FC Liverpool - Autofakerovice HC JZD 0:4