Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-04 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Arsenal
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 25044
Arsenal Inter Ambroziana
normal banda Tactiek 5.2.1.2 se stie
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 32.8
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


2e minuut.
Arghirescu geeft een lange en hoge pass. Spătariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătariu geeft de bal voor. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - Inter Ambroziana 1:0

10e minuut.
Căpăţână met een snelle inworp. Idoraş controleert de bal met de borst. Kothencz speelt de bal door. Daar is Snoeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snoeck draait met de bal, schiet en ... Apostolescu bokst de bal weg. Apostolescu met een sublieme pass. Angloma kopt de bal weg. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz geeft de bal voor. Snoeck krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Büki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Maricescu kopt de bal weg. Aladal speelt de bal door. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck schiet op doel. Apostolescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - Inter Ambroziana 2:0

14e minuut.
Anastasia probeert de bal met de borst te controleren. Anastasia met een sublieme pass. Maricescu probeert de bal aan de voet te houden. Snoeck rent richting de bal. Snoeck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munteanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Căpăţână kan de bal niet met de borst controleren. Angloma geeft een hoge lob. Snoeck maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Büki rent richting de bal. Büki passt de bal in één keer door. Snoeck rent richting de bal. Snoeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - Inter Ambroziana 3:0

36e minuut.
Kothencz kopt de bal weg. Munteanu probeert de bal met de borst te controleren. Angloma rent richting de bal. Angloma geeft een hoge lob. Snoeck krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Angloma kopt de bal weg. Snoeck is nu in balbezit. Căpăţână maakt een afschuwelijke overtreding. Căpăţână krijgt een gele kaart. Snoeck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aladal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Snoeck rent richting de bal. Snoeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - Inter Ambroziana 4:0

41e minuut.
Idoraş met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angloma met een snelle inworp. Kothencz rent richting de bal. Kothencz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 26%, Inter Ambroziana 74%.
Arsenal - Inter Ambroziana 4:0

51e minuut.
Idoraş passt de bal in één keer door. Kothencz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Snoeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snoeck schiet op doel. Apostolescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - Inter Ambroziana 5:0

55e minuut.
Karaman passt de bal met de wreef. Büki is nu in balbezit. Büki geeft een hoge lob. Snoeck rent richting de bal. Snoeck schiet op doel. Apostolescu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Büki kopt de bal weg. Căpăţână heeft problemen om de bal te vangen. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz haalt uit met een fantastische trap. Apostolescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - Inter Ambroziana 6:0

77e minuut.
Dobrin verovert de bal door een tackle van achteren. Angloma is nu in balbezit. Angloma passt de bal in één keer door. Snoeck rent richting de bal. Snoeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kothencz is nu in balbezit. Kothencz met een sublieme pass. Angloma bereikt de bal nog maar net als eerste. Angloma schiet op doel. Apostolescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Anastasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasia geeft een hoge lob. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck schiet op doel. Apostolescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 33%, Inter Ambroziana 67%.
Arsenal - Inter Ambroziana 6:0