Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-10 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: Bravii60 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21420
Bravii60 FC Kristal Glam
352 Tactiek new
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten formidable
solid Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Servác geeft de bal voor. Huhta is nu in balbezit. Huhta geeft een lange en hoge pass. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Briones probeert naar een medespeler te passen. Huhta is nu in balbezit. Huhta geeft de bal voor. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Navas de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera geeft een hoge lob. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Kristal Glam 0:1

13e minuut.
Bandera kopt de bal weg. Tabak met een sublieme pass. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Kristal Glam 0:2

17e minuut.
Viktorov heeft problemen om de bal te vangen. Viktorov speelt de bal door. Tella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera geeft een hoge lob. Vigli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Kristal Glam 0:3

19e minuut.
Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak passt de bal met de wreef. Bandera rent richting de bal. Utasi onderschept slim de pass. Utasi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Guguła rent richting de bal. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guguła begaat een overtreding. Guguła krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daar is Annibaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Annibaldi probeert naar een medespeler te passen. Shmul bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmul geeft de bal voor. Viktorov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Predoiu heeft problemen om de bal te vangen. Guguła probeert naar een medespeler te passen. Tabak is nu in balbezit. Tabak geeft een hoge lob. Utasi springt en kopt de bal. Paal!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tabak neemt de hoekschop. Cadena kopt de bal weg. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ... Vigli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Briones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Kristal Glam 0:4

26e minuut.
Navas passt de bal zonder na te denken. Huhta rent richting de bal. Dimofte is nu in balbezit. Huhta onderschept slim de pass. Huhta schiet op doel. Hanson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Anaya met een sublieme pass. Cabrera geeft de bal voor. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... Vigli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Kristal Glam 0:5

36e minuut.
Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera geeft een hoge lob. Cadena kopt de bal weg. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Tabak geeft een lange en hoge pass. Bandera kan de bal niet met de borst controleren. Cadena is nu in balbezit. Cadena schiet op doel. Vigli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Kristal Glam 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 61%, FC Kristal Glam 39%.
Bravii60 - FC Kristal Glam 0:6

50e minuut.
Anaya geeft de bal voor. Klungelig pakt Kržić de bal. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel. Hanson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Kristal Glam 1:6

54e minuut.
Dimofte rent richting de bal. Dimofte geeft een hoge lob. Cadena is nu in balbezit. Cadena schiet op doel. Vigli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Kristal Glam 1:7

57e minuut.
Kržić rent richting de bal. Navas verovert de bal door een tackle van achteren. Navas passt de bal in één keer door. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bandera geeft een lange en hoge pass. Servác is nu in balbezit. Servác geeft een lange en hoge pass. Navas rent richting de bal. Navas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Annibaldi heeft problemen om de bal te vangen. Guguła speelt de bal door. Briones rent richting de bal. Cadena onderschept slim de pass. Cadena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Predoiu onderschept slim de pass. Predoiu speelt de bal door. Guguła probeert naar een medespeler te passen. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Zaharescu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bandera heeft problemen om de bal te vangen. Zaharescu verovert de bal door een tackle van achteren. Utasi rent richting de bal. Utasi schiet op doel. Vigli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Kristal Glam 1:8

80e minuut.
Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak geeft een lange en hoge pass. Bandera kopt de bal weg. Tabak geeft een hoge lob. Utasi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Guguła probeert naar een medespeler te passen. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Briones krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Guguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guguła passt de bal met de wreef. Zaharescu rent richting de bal. Zaharescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Kristal Glam 1:9

89e minuut.
Briones probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabak met de inworp. Guguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guguła geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Bandera kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tabak neemt de hoekschop. Utasi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Kristal Glam 1:10

90e minuut.
Anaya probeert naar een medespeler te passen. Daar is Viktorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorov probeert naar een medespeler te passen. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Vigli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 61%, FC Kristal Glam 39%.
Bravii60 - FC Kristal Glam 1:10