Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-31 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Forestry Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23570
Forestry sexy team dragasani
u.f. Tactiek kata2
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
55.7 gemiddelde waardering 48
very good Schieten good
excellent Passen solid
good Verdedigen solid


8e minuut.
Mazurek geeft de bal voor. Inworp. Forgács met de inworp. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Inworp. Ilca met de inworp. Nzati speelt de bal door. Fauler is nu in balbezit. Fauler schiet op doel. Suchomski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Mazurek geeft de bal voor. Ilca kopt de bal weg. Daar is Hornyák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fauler is nu in balbezit. Fauler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Danciu speelt de bal door. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca probeert naar een medespeler te passen. Nzati heeft problemen om de bal te vangen. Nzati draait met de bal, schiet en ... Suchomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka geeft de bal voor. Gianinazzi geeft de bal voor. Fauler springt en kopt de bal. Suchomski bokst de bal weg.

33e minuut.
Łydka geeft de bal voor. Gianinazzi geeft de bal voor. Ilca kopt de bal weg. Fauler rent richting de bal. Fauler haalt uit met een fantastische trap. Suchomski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 35%, sexy team dragasani 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forestry - sexy team dragasani 0:0

56e minuut.
Nzati met een sublieme pass. Ilca is nu in balbezit. Ilca passt de bal met de wreef. Fauler rent richting de bal. Fauler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pellios passt de bal met de wreef. Siwiński rent richting de bal. Duplan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duplan krijgt een gele kaart. Siwiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łydka met een snel genomen vrije trap. Mazurek rent richting de bal. Vlačiha onderschept slim de pass. Vlačiha draait met de bal, schiet en ... Lobão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Mahler passt de bal zonder na te denken. Ilca is nu in balbezit. Ilca geeft een lange en hoge pass. Daar is Fauler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fauler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Siwiński passt de bal met de wreef. Pantilimon is nu in balbezit. Paź onderschept slim de pass. Paź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - sexy team dragasani 0:1

84e minuut.
Ilca passt de bal in één keer door. Nzati rent richting de bal. Nzati passt de bal in één keer door. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Łydka is nu in balbezit. Duplan verovert de bal door een tackle van achteren. Duplan passt de bal zonder na te denken. Solecki is nu in balbezit. Solecki geeft een lange en hoge pass. Suchomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velthuizen probeert de bal aan de voet te houden. Fauler rent richting de bal. Fauler haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Mazurek heeft problemen om de bal te vangen. Gianinazzi geeft een lange en hoge pass. Ilca kopt de bal weg. Fauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauler draait met de bal, schiet en ... Suchomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 38%, sexy team dragasani 62%.
Forestry - sexy team dragasani 0:1