Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tractoristii I.S.B. Hellgate UTD
tactica Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
11% Spel op eigen helft 89%
57 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 15.7
good Schieten poor
very good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Voinea kopt de bal weg. Hiçyorulmaz geeft een hoge lob. Voinea kopt de bal weg. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan schiet op doel. Grumezea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Chillan met een sublieme pass. Klungelig pakt Öngen de bal. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís schiet op doel. Grumezea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 1:0

5e minuut.
Chillan is nu in balbezit. Chillan speelt de bal door. Yandemian rent richting de bal. Yandemian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 2:0

10e minuut.
Santibáñez is nu in balbezit. Santibáñez passt de bal met de wreef. Yandemian is nu in balbezit. Yandemian schiet op doel. Na een snelle pass probeert Solís de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Daar is Solís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yandemian rent richting de bal. Yandemian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 3:0

11e minuut.
Öngen is nu in balbezit. Öngen passt de bal zonder na te denken. Solís is nu in balbezit. Solís draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 4:0

14e minuut.
Chillan is nu in balbezit. Chillan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Öngen de bal. Solís rent richting de bal. Solís schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Solís de bal. Yandemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandemian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Manoliu verovert de bal door een tackle van achteren. Manoliu geeft een hoge lob. Revheim geeft een hoge lob. Solís is nu in balbezit. Solís haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Socea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öngen rent richting de bal. Yandemian is nu in balbezit. Yandemian schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dimofte de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chillan kopt de bal weg. Yandemian speelt de bal door. Solís heeft problemen om de bal te vangen. Solís draait met de bal, schiet en ... Grumezea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 5:0

25e minuut.
Chillan passt de bal met de wreef. Daar is Öngen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solís is nu in balbezit. Solís haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dimofte de bal onder controle te krijgen. Grumezea bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Grumezea met een sublieme pass. Tilkowski controleert de bal met de borst. Tilkowski geeft de bal voor. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

31e minuut.
Yandemian met een sublieme pass. Voinea is nu in balbezit. Solís onderschept slim de pass. Solís draait met de bal, schiet en ... Grumezea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 6:0

34e minuut.
Grumezea probeert naar een medespeler te passen. Tilkowski kopt de bal weg. Daar is Yandemian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chillan is nu in balbezit. Chillan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 7:0

36e minuut.
Solís rent richting de bal. Solís draait met de bal, schiet en ... Dimofte probeert de bal aan de voet te houden. Yandemian rent richting de bal. Yandemian schiet op doel. Grumezea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Tilkowski geeft de bal voor. Hiçyorulmaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Solís de bal. Öngen rent richting de bal. Öngen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chillan geeft een hoge lob. Daar is Dimofte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solís is nu in balbezit. Solís schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 8:0

43e minuut.
Santibáñez probeert naar een medespeler te passen. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandemian rent richting de bal. Solís is nu in balbezit. Solís schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 11%, Hellgate UTD 89%.
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 9:0

50e minuut.
Filip heeft problemen om de bal te vangen. Tilkowski met een sublieme pass. Yandemian rent richting de bal. Chillan geeft een lange en hoge pass. Solís springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 10:0

55e minuut.
Bakurdzhiev probeert naar een medespeler te passen. Öngen rent richting de bal. Öngen passt de bal in één keer door. Solís is nu in balbezit. Solís schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Manoliu passt de bal met de wreef. Chillan probeert naar een medespeler te passen. Solís heeft problemen om de bal te vangen. Yandemian rent richting de bal. Yandemian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 11:0

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chillan zal de hoekschop nemen. Öngen is nu in balbezit. Öngen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Solís de bal onder controle te krijgen. Grumezea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yandemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandemian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 12:0

66e minuut.
Yandemian passt de bal met de wreef. Solís heeft problemen om de bal te vangen. Solís passt de bal met de wreef. Öngen is nu in balbezit. Öngen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 13:0

68e minuut.
Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngen passt de bal met de wreef. Solís is nu in balbezit. Solís draait met de bal, schiet en ... Grumezea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 14:0

69e minuut.
Daar is Argeşeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socea is nu in balbezit. Yandemian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Socea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Socea kan niet meer verder spelen. Neculau komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Revheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revheim geeft een lange en hoge pass. Prăscan controleert de bal met de borst. Yandemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandemian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 15:0

73e minuut.
Revheim geeft een hoge lob. Daar is Dimofte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öngen rent richting de bal. Yandemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandemian haalt uit met een fantastische trap. Grumezea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chillan zal de hoekschop nemen. Solís is nu in balbezit. Solís draait met de bal, schiet en ... Grumezea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 16:0

75e minuut.
Fică heeft problemen om de bal te vangen. Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngen speelt de bal door. Yandemian is nu in balbezit. Yandemian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 17:0

79e minuut.
Revheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Manoliu is nu in balbezit. Hiçyorulmaz onderschept slim de pass. Hiçyorulmaz geeft een lange en hoge pass. Grumezea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solís kan de bal niet met de borst controleren. Solís schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 18:0

81e minuut.
Revheim verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz speelt de bal door. Daar is Yandemian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yandemian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chillan is nu in balbezit. Chillan geeft een hoge lob. Öngen kopt de bal weg. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís haalt uit met een fantastische trap. Grumezea bokst de bal weg. Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngen geeft een hoge lob. Grumezea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz passt de bal met de wreef. Santibáñez met een sublieme pass. Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngen schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Solís haalt uit met een fantastische trap. Dimofte heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chillan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Öngen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Voinea de bal onder controle te krijgen. Chillan is nu in balbezit. Chillan passt de bal in één keer door. Bakurdzhiev geeft de bal voor. Klungelig pakt Dimofte de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dimofte trapt de bal weg. Chillan kopt de bal weg. Yandemian met een sublieme pass. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 11%, Hellgate UTD 89%.
Tractoristii I.S.B. - Hellgate UTD 18:0