Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Team 76 Scuipa`n Dunare
red 2 Tactiek 4312
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
50.6 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Johnson rent richting de bal. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Bezzo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lamouchi neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Levinder neemt vlug de vrije trap. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Valz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valz krijgt een gele kaart. Kalezić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Połubiński neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - Scuipa`n Dunare 1:0

5e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bezzo. Johnson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szadecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hajós bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Team 76 - Scuipa`n Dunare 1:1

16e minuut.
Lamouchi is nu in balbezit. Lamouchi passt de bal met de wreef. Johnson rent richting de bal. Johnson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
del Valle rent richting de bal. Sacavim rent richting de bal. Sacavim geeft een hoge lob. Hajós rent richting de bal. Hajós schiet op doel. Carragher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Johnson rent richting de bal. Johnson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - Scuipa`n Dunare 1:2

36e minuut.
Bezzo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kalezić kopt de bal weg. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Team 76 - Scuipa`n Dunare 2:2

43e minuut.
Johnson passt de bal in één keer door. Unidos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajós verovert de bal door een tackle van achteren. Hajós draait met de bal, schiet en ... Carragher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - Scuipa`n Dunare 2:3

45e minuut.
Pietrek is nu in balbezit. Szadecki probeert naar een medespeler te passen. Sacavim probeert naar een medespeler te passen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Team 76 62%, Scuipa`n Dunare 38%.
Red Team 76 - Scuipa`n Dunare 2:3

57e minuut.
López Ramos met een sublieme pass. Benassi is nu in balbezit. Benassi speelt de bal door. Połubiński rent richting de bal. Połubiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Szadecki passt de bal met de wreef. Lamouchi rent richting de bal. Lamouchi speelt de bal door. Johnson rent richting de bal. Johnson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Selke probeert naar een medespeler te passen. Oroz is nu in balbezit. Oroz geeft de bal voor. Hajós springt en kopt de bal. Carragher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - Scuipa`n Dunare 2:4

68e minuut.
Oroz met een sublieme pass. Selke heeft problemen om de bal te vangen. Selke passt de bal zonder na te denken. Hajós rent richting de bal. Hajós draait met de bal, schiet en ... Carragher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bezzo controleert de bal met de borst. Johnson is nu in balbezit. Johnson draait met de bal, schiet en ... Carragher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - Scuipa`n Dunare 2:5

71e minuut.
Selke rent richting de bal. Selke passt de bal zonder na te denken. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson schiet op doel. Carragher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - Scuipa`n Dunare 2:6

80e minuut.
Szadecki passt de bal zonder na te denken. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek geeft de bal voor. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. Şahbazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kalezić is nu in balbezit. Kalezić geeft een lange en hoge pass. Szadecki geeft een lange en hoge pass. Johnson is nu in balbezit. Johnson draait met de bal, schiet en ... Carragher bokst de bal weg.

86e minuut.
Şahbazlı trapt de bal weg. Pietrek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamouchi. Lamouchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Team 76 54%, Scuipa`n Dunare 46%.
Red Team 76 - Scuipa`n Dunare 2:6