Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steluta BKY Fc Cartierul Confectii Arad
Soker Tactiek 4123 Atac
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 53.2
very good Schieten solid
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Murdzak speelt de bal door. Lendvay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendvay passt de bal in één keer door. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - Fc Cartierul Confectii Arad 1:0

9e minuut.
Procopan probeert naar een medespeler te passen. Sürülmez is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Procopan neemt de hoekschop. Murgoci kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Procopan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sürülmez is nu in balbezit. Sürülmez passt de bal in één keer door. Murgoci is nu in balbezit. Murgoci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steluta BKY - Fc Cartierul Confectii Arad 1:1

18e minuut.
Humulescu rent richting de bal. Humulescu passt de bal met de wreef. Lendvay is nu in balbezit. Lendvay geeft een hoge lob. Grigorescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Procopan is nu in balbezit. Procopan passt de bal met de wreef. Hauhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgoci onderschept slim de pass. Murgoci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nărăvaş met de inworp. Leclère bereikt de bal nog maar net als eerste. Procopan met een sublieme pass. Sürülmez rent richting de bal. Sürülmez draait met de bal, schiet en ... Karasevdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Pinglo geeft een hoge lob. Inworp. Procopan met de inworp. Sürülmez rent richting de bal. Sürülmez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nărăvaş met een sublieme pass. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclère maakt een afschuwelijke overtreding. Leclère krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klungelig pakt Lendvay de bal. Lendvay passt de bal in één keer door. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. Morita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - Fc Cartierul Confectii Arad 2:1

38e minuut.
Sürülmez passt de bal in één keer door. Procopan rent richting de bal. Procopan passt de bal in één keer door. Leclère bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclère draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Şerb passt de bal zonder na te denken. Nărăvaş speelt de bal door. Procopan is nu in balbezit. Murgoci is nu in balbezit. Murgoci draait met de bal, schiet en ... Karasevdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Lendvay probeert naar een medespeler te passen. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu met een sublieme pass. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta BKY 42%, Fc Cartierul Confectii Arad 58%.
Steluta BKY - Fc Cartierul Confectii Arad 2:1

50e minuut.
Ahilie controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gică maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Leclère kopt de bal weg. Sürülmez rent richting de bal. Sürülmez draait met de bal, schiet en ... Karasevdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Richard is nu in balbezit. Richard geeft een lange en hoge pass. Ciubotaru heeft problemen om de bal te vangen. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Murdzak met de inworp. Ahilie rent richting de bal. Ahilie geeft de bal voor. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Grigorescu draait met de bal, schiet en ... Arenas probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ahilie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kiełpiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ahilie stond buitenspel. Gică neemt vlug de vrije trap. Murgoci is nu in balbezit. Murgoci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Murgoci is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steluta BKY - Fc Cartierul Confectii Arad 2:2

68e minuut.
Lechat komt het veld opgelopen. Spišský komt het veld opgelopen. Mrvaljević komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Pletinckx komt het veld opgelopen. Gia Kiên komt het veld opgelopen. Nărăvaş met een snelle inworp. Leclère is nu in balbezit. Leclère schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Procopan rent richting de bal. Sürülmez is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Humulescu ... Strafschop! Humulescu krijgt een gele kaart. Sürülmez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sürülmez neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - Fc Cartierul Confectii Arad 2:3

83e minuut.
Pinglo verovert de bal door een tackle van achteren. Pinglo geeft een lange en hoge pass. Grigorescu kopt de bal weg. Lechat rent richting de bal. Lechat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta BKY 47%, Fc Cartierul Confectii Arad 53%.
Steluta BKY - Fc Cartierul Confectii Arad 2:3